3 hónap alatt meglehet írni egy jó szakdolgozatot?
Nem arra lennék kíváncsi aki előadja, hogy 1 hét alatt meg 3 nap alatt ő megírta.
Persze tudtam eddig is, hogy írnom kell viszont nem tudom, hogy kezdek hozzá. Nem egy leíró, hanem elemző dolgozatról van szó. A konzulensemmel már beszéltem természetesen, aki javasolta, hogy a könyvtárból nézzek meg előző évekbelit és az alapján eltudok indulni.
Sajnos jelenleg erre nincs lehetőség, mert a könyvtár felújítás alatt van határozatlan időre. Néztem a netről is, de ugye minden elemzés más és más. Egyik sem "olyan" mint ami nekem kellene. Nem lemásolni szeretnem, hanem a témámon belül nem találtam olyat, ami alapján eltudnék indulni.
Magát a témát nem én választottam, hanem ehhez a szakhoz ez a típusú szakdolgozat van kiírva.
1: Persze, csak ha ( mint írtam is) egy olyan témáról kell írnod (amit nem én választottam) amiben nem vagy jártas, nem tudod hogy kezdj neki, és még a könyvtári segítség is kilőve úgy elég nehéz ;)
2: Igen tudom, hogy neki kell kezdenem és nem hagyhatom az utolsó pillanatra. Hetek óta ez megy a fejemben. Neki is ültem már többször, olvastam a netről, de egyszerűen nem áll össze a fejemben hogy hogyan tudnám ezt jól kivitelezni.
Nincs :|
Nektek van?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!