Levelezőn eltudnám végezni a pszichológiát?
Levelezőn is el lehet végezni a pszichológiát. Általában a ponthatár ugyanúgy alakul, mint ha nappalira mennél. A következő net címen meg tudod nézni, hogyan alakult most a ponthatár, sajnos elég magasak.
A Károli pszicho képzéséről jókat hallottam, csak sajnos ott a legmagasabb a ponthatár. Azt nem tudom, hogy át lehet-e jelentkezni menet közben nappalira.
Egyébként én is tervezem, hogy levelezőn tanuljak pszichot, de majd csak néhány év múlva. Nagyon érdekesnek találom!
Úgy látom, hogy igen. Legalábbis most szeptemberben csak egy helyen indult államilag támogatotton (szte-btk). Azt nem tudom, hogy közben át lehet-e kerülni államilag támogatottra.
Pl. én most komm. és médiatudományt tanulok a pázmányon, levelezőn, és ott csak két félév után lehet átmenni államilag támogatottra (feltéve, ha a jó jegyek és a megfelelő kreditpontok megvannak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!