Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gazdálkodási és menedzsment...

Gazdálkodási és menedzsment szak milyen?

Figyelt kérdés

Matekom , fizikám 4 volt mindig, töri,angol, magyar , info 5.

Most mégis be vagyok rezelve, hogy nehéz lesz e, mert sokszor hallani hogy félbehagyják mert olyan durva.

És egyáltalán milyen elhelyezkedési lehetőségek vannak?

2024. jan. 1. 23:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%

Mindig is 2-3as tanuló voltam és idén kezdem én is majd el ezt a szakot foszk on.

Állítólag ilyen kategóriás emberek is eltudták végezni mint én szval nem hiszem h neked gondod lesz vele.

A határ a csillagos ég. Speditőr cégek, gyárak, raktárak irodáiban főleg de ki van irva a felvin milyen pozik tölthetőek be vele kb.

2024. jan. 2. 07:08
 2/12 anonim ***** válasza:
7%
Kamuszak.
2024. jan. 2. 11:48
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Vannak nehezebb tárgyak, amikkel sokaknak problémái vannak, nálunk 2 ilyen tantárgy volt, de amúgy azokon kívül könnyen teljesíteni lehet az összes tárgyat, nekem is csak azokkal volt egy kis nehézségem. Amúgy az, hogy sokan otthagyják, mert durva... szerintem itt nem arról van szó. :D Inkább az, hogy valaki elkezdi az egyetemet, rájön, hogy ezek a tárgyak annyira nem állnak közel a szívéhez, vagy összességében ez így nem jön be neki és abbahagyja.
2024. jan. 2. 12:06
 4/12 anonim ***** válasza:
18%
3,közgén a psz-nek van értelme,a többi mind kuka,mesterségesen generált szak.A hr a legnagyobb vicc.
2024. jan. 2. 12:13
 5/12 anonim ***** válasza:
96%

Akarhany allast latok neten annyi van irva egyetemi vegzettseg kozgazdasz iranyon.

Senkit nem erdekel psz, gazdment, kermar…

A gazdment egy atlagos tudast ad, de onnan lehet specializalodni.

2024. jan. 2. 15:17
 6/12 anonim ***** válasza:
20%
5,mert azokhoz az állásokhoz nem kell diploma,csak valamivel kell szűrni a hülyéket.Azt ne mondd már,hogy te gm-mel,meg hr-rel könyvelni fogsz!Mert az szintén vicces lesz.Tudod hány bumburnyák végez ezeken a kamszakokon?Régen elég volt az okj is a sok aktatologató-fénymásoló-kávéfőző munkához.A modern titkárnő most a hr,gm szakos,semmihez sem értő.De menjetek csak,csak ne sírjatok jó fizu után!
2024. jan. 2. 17:14
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Ennyit erről.Kamuszak.

2024. jan. 2. 18:55
 8/12 anonim ***** válasza:
96%

Nalunk vidéken br: 550eFt a kezdő fizetés ilyen szakokkal. Ismétlem a kezdő.

Látszik h az 5. válaszolónak fingja sincs erről az egészről.

Egy logisztikai cégnél ahol külső szállítók vannak kell az angol/német nyelv kapásból. A diploma miatt alapból több bért fogsz kapni. Akárhova mész fuvarszervezőnek a netto 350-400eFt a zsebedben.

A cég amit fent emlitettem auditátornak ad br 550eFt ot.

Nem tudom, a br 700eFt hoz képest valóban “büfészak”. De inkább netto 400ért ott ülök mint ezért a pénzért zsákos betont hordok bejelentés nélkül 🙃

2024. jan. 2. 21:23
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

8,auditátor,jól van,kisfiam,még leírni sem tudod,nem csak halvány lila gőzöd nincs a pozícióról.Itt neked nincs lövésed,hogy ki mire alkalmas és mihez milyen képzettség való.Mellesleg az 550k br. édeskevés.A fuvarszervezéshez meg nem kell diploma,bohóc.Fingod nincs a témáról,a bérsávokról meg főleg nincs,inkább bújj el!

Br. 700...hahaha...mese habbal.A disznóólat nem bíznám rád.

2024. jan. 2. 22:50
 10/12 anonim ***** válasza:
52%
8,de nyugodtan linkelgessed be az állásajánlatokat,ha ennyire okos vagy,gyerünk!Látni szeretném a bérezést!
2024. jan. 2. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!