Gazdálkodási és menedzsment szak milyen?
Matekom , fizikám 4 volt mindig, töri,angol, magyar , info 5.
Most mégis be vagyok rezelve, hogy nehéz lesz e, mert sokszor hallani hogy félbehagyják mert olyan durva.
És egyáltalán milyen elhelyezkedési lehetőségek vannak?
Mindig is 2-3as tanuló voltam és idén kezdem én is majd el ezt a szakot foszk on.
Állítólag ilyen kategóriás emberek is eltudták végezni mint én szval nem hiszem h neked gondod lesz vele.
A határ a csillagos ég. Speditőr cégek, gyárak, raktárak irodáiban főleg de ki van irva a felvin milyen pozik tölthetőek be vele kb.
Akarhany allast latok neten annyi van irva egyetemi vegzettseg kozgazdasz iranyon.
Senkit nem erdekel psz, gazdment, kermar…
A gazdment egy atlagos tudast ad, de onnan lehet specializalodni.
Nalunk vidéken br: 550eFt a kezdő fizetés ilyen szakokkal. Ismétlem a kezdő.
Látszik h az 5. válaszolónak fingja sincs erről az egészről.
Egy logisztikai cégnél ahol külső szállítók vannak kell az angol/német nyelv kapásból. A diploma miatt alapból több bért fogsz kapni. Akárhova mész fuvarszervezőnek a netto 350-400eFt a zsebedben.
A cég amit fent emlitettem auditátornak ad br 550eFt ot.
Nem tudom, a br 700eFt hoz képest valóban “büfészak”. De inkább netto 400ért ott ülök mint ezért a pénzért zsákos betont hordok bejelentés nélkül 🙃
8,auditátor,jól van,kisfiam,még leírni sem tudod,nem csak halvány lila gőzöd nincs a pozícióról.Itt neked nincs lövésed,hogy ki mire alkalmas és mihez milyen képzettség való.Mellesleg az 550k br. édeskevés.A fuvarszervezéshez meg nem kell diploma,bohóc.Fingod nincs a témáról,a bérsávokról meg főleg nincs,inkább bújj el!
Br. 700...hahaha...mese habbal.A disznóólat nem bíznám rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!