Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Család és gyerek mellett van...

Család és gyerek mellett van aki elvégzett még egy mesterképzést is?

Figyelt kérdés
Mennyire volt nehéz megoldani? Plusz még ugye munka mellett

2024. jan. 1. 12:05
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Jelen. 🙋‍♂️ Család mellett csináltam végig egy BSc-t, két MSc-t, egy MBA-t és egy PhD-t. Nehéz volt, de hozzászoktam az évek alatt. A család is valamennyire. A lényeg, hogy iszonyatosan fegyelmezettnek kell lenned, tanulni minden nap legalább egy órát, és fegyelmezetten beiktatni a családot is a rendszerbe. Munka, család + egyetem mellett a barátokat le kell építened és a netflixet is lejjebb kell hangolnod. De megcsinálható.
2024. jan. 1. 13:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Hú kedves első válaszoló, le a kalappal előtted! 🤩
2024. jan. 1. 13:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt olyan nehéz, mert csak 2 éves kiegészítőt csináltam, és jelentős előismereteim is voltak a témában. De azért nehéz volt, főleg mert a fél országot is át kellett utazni kéthavi rendszerességgel. A feleségem és az akkor még egy gyerekem anyósoméknál volt ilyenkor. Feleségem GYED-en volt, az is könnyebbé tette a dolgot.
2024. jan. 1. 13:51
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze. De nyilván attól is függ,hogy mi a munkaredn,, hogy milyenek a gyerekeid, és hogy van e segítséged. Ezt a hármat kell felülvizsgálni, és látni fogod a lehetőségeidet.
2024. jan. 1. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!