Egészségügyi szervező alapszakot érdemes tanulnom?
Figyelt kérdés
Most fogok érettségizni és tovább szeretnék tanulni. Győrben a Széchenyi Egyetemen találtam az egészségügyi szervező szakot ami nagyon tetszik,de kell hozzá alkalmassági vizsga.sehol nem találtam,h mit várnak el ott.Valaki tudna nekem segíteni?ÉS szerintetek érdemes ezt tanulnom?2009. jan. 3. 18:43
1/3 anonim válasza:
Szia! Én Győrben tanulok egészségügyi szervezőnek. Nagyon nagyon szeretem, szerintem mindenképpen megéri ilyet tanulni. Alkalmassági vizsgától nem kell félni csak általános dolgokat kérdeznek, pl hogy hívnak, miért ezt a szakot választottad meg hasonlók. Nem tudom mennyire aktuális még a dolog, lehet hogy már rég ott tanulsz? :)
Üdv.
2/3 Malnacska001 válasza:
Szia! Mesélnél nekem bővebben a szakról? Milyenek az elhelyezkedési lehetőségek, és hol lehet vele elhelyezkedni?
3/3 anonim válasza:
Engem is érdekel, főleg mivel ügyviteli képesítésem van és arra szeretnék építeni.
Valaki meg tudná mondani, hogy mennyi biosz van és mennyire hajaz a szak az ügyvitelre? Kell kórházba menni gyakorlatra és hasonlók? A mentális alkalmasság megítélése az alkalmassági vizsgán elég taszítóan hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!