Van értelme tovább tanulni?
Figyelt kérdés
Általánosban végig kitűnő voltam úgy, hogy minimálisan tanultam csak. Gimiben lázadtam, lesza*tam mindent, a tanulást is, utáltak a tanárok, de megbuktatni nem tudtak. Aztán 30 évesen rájöttem, hogy kéne valamit kezdeni magammal. Elvégeztem egy vegyésztechnikusi képzést estin, viszont úgy érzem, ez kevés és nem is igazán érdekel. Igazság szerint nem sok minden érdekel az életben. Viszont az zavar, hogy csak betanított munkáim vannak, ahol nálam hülyèbbek felettem állnak és dirigálnak. Van értelme elvégezni így bármilyen egyetemi/főiskolai szakot, hogy nem igazán érdekel semmi, viszont lenne egy jobb életem/fizetèsem? Van/volt valaki hasonló szituációban? Mi motivált, adott erőt, hogy elvègezd a szakot? Köszi előre is!2023. dec. 26. 13:28
1/4 anonim válasza:
Ha tudod mi érdekel, vagy mihez van kitartásod akkor igen. Ellenkező esetben nem.
2/4 anonim válasza:
Ez nagyon szomorú, hogy semmi sem érdekel.
Valamit csak szeretsz csinálni. Ha ezt megtudod, akkor könnyebben választhatsz szakirányt. Tanulni mindig érdemes, más kérdés, ha tényleg nem érdekel, akkor csak magadnak, és másoknak csinálsz felesleges bosszúságot, köröket.
3/4 anonim válasza:
Keresett szakma sem rossz ötlet ám. Igaz, hogy vannak ott is felettesek, de sok cég megbecsuli őket. De egy egyetemi képzés sem rossz persze , ami keresett. Egyebkent nem akarom lelőni a poént, mérnök vagyok, kozepvezeto , par cégnél mar megfordultam. Nekünk is dirigalnak ugyanúgy elhiheted. Megrendelők, cégen belül, tulajdonosok stb. Es en sem feltétlenül éreztem mindegyiket okosabbnak nálam. Csak te más szemszögből kapod az áldást, de hidd el felett is ugyanúgy megkapjak csak más dolgok miatt. Alkalamzottként ez ilyen.
4/4 anonim válasza:
Egyebkent meg tanulni mindig van értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!