Orvosin szigorlatokon lehetséges ötöst kapni ?
Figyelt kérdés
Csak azért érdekel, hogy ahogy szoktam hallani, hogy az emberek nagy részének abnormális mennyiségű tnaulásra van szüksége, hogy egyáltalén átmenjen, akik ötöst kapnak azok egyszerűen ennyire tehetségesek ?2023. dec. 24. 22:35
1/7 anonim válasza:
Persze, nem nagyzolásból, de nekem az összes hatodéves szigorlatom ötös lett. Államvizsga 4-es mondjuk, az alsóbb évek szigorlatai meg hát, kettestől ötösig vegyesen, de majd ha végzel, meglátod, hogy senkit nem érdekel az égvilágon, hányast kaptál sebészetből, nemhogy biokémiából vagy élettanból.
2/7 anonim válasza:
Persze, miért ne lehetne? Nálunk főleg negyedévtől kezdve mondhatni szórják a négyeseket-ötösöket, de előtte sem egy lehetetlen dolog, ha tisztességesen felkészül az ember. Nem várják azért, hogy annyit tudj, mint a vizsgáztató. :D
3/7 anonim válasza:
Attól is függ, hogy hogyan épül fel az a szigorlat. Ha tételeket kell húzni, akkor szerencse kérdése nagyrészt, hogy azokat húzod, amik nagyon mennek vagy sem.
Szóval egyáltalán nem lehetetlen.
5/7 anonim válasza:
Általában a buta emberek szoktak a leghangosabbak lenni a saját önigazolásuk érdekében, hogy egy-egy vizsga milyen nehéz / lehetetlen / vért kell izzadni stb... Nyilván nem egyszerű, de egyáltalán nem lehetetlen 5-t kapni.
6/7 anonim válasza:
Eleinte nehezebb volt (nem is lettek ötösök) de 4-5-6 évben sok ötös vizsgám, szigorlatom lett. Addigra összeér a sok infó, sokkal könnyebben, jobban megy már.
7/7 anonim válasza:
Igen!! Nem túl gyakori de lehet, sok minden múlik a vizsgáztató tanáron is azért, de ha tényleg tisztességesen készülsz, és tudod, hogy mindent megtettél akkor nem rajtad múllott, ha meg nagyon nem vagy elégedett elmész újra. Nekem első év végén 5-ös lett a bifiz szigó:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!