Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen esélyeim lennének...

Milyen esélyeim lennének továbbtanulásra?

Figyelt kérdés
Szakgimnáziumba járok és most vagyok 11-es. A szakot amit tanulok semmire se tudom majd használni a későbbiekben és ráadásul utálom csinálni.4-es átlaggal rendelkező tanuló vagyok, viszont a sulinkban csak komplex természettudomány van ahol az órák nagy része semmittevéssel zajlik, angolon se csinálunk nagyon semmit mivel még a tanár se nagyon tud angolul. Matek sose ment nagyon. Történelemből és magyarból is lenne még pótolni valóm, de ezekre lesz időm a nyáron. Mit tudnék tenni érettségi után? Szeretnék továbbtanulni,szeretek is tanulni és szeretnék egy jó szakmát, de így nem hiszem hogy sok esélyem lenne, de legalábbis reálos dolgok kilőve.

2023. dec. 24. 15:30
 1/6 anonim ***** válasza:
66%
Hát pl a pénzügy-számvitel, oda elfogadják a törit is. Vagy a jog oda is. Az NKE-n is rendőr, oda is lehet menni törivel.. nem adtál meg érdeklődési irányt. Nincs minden veszve hidd el, a törit nagyon sok helyen elfoagdják, csak meg kell nézni. De mondjuk egy pénzügyi terület, amit először irtam, felkeszülsz szépen a törire, aztan meg egy másik tágyra közepszinten, azért az angol nem olyan nehéz. Aztan nyáron ráhasalsz az alapokra matekból.
2023. dec. 24. 16:00
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
Ami érdekel, arragyúrj rá.
2023. dec. 24. 20:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy különösebben semmi sem érdekel.
2023. dec. 24. 21:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Vagy még inkább túl sok minden érdekel.
2023. dec. 24. 21:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Vannak pályaválasztási tanácsadások, próbálj meg egyet.
2023. dec. 24. 22:04
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Matekból ott a mateking

Angolból semmi sem állít meg abban, hogy elkezdj angolul filmeket nézni felirattal

Érettségi után is tudsz szakmát tanulni ingyenesen, te tudod mi érdekel.

2023. dec. 25. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!