Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van full online, éretségit...

Van full online, éretségit adó oktatás?

Figyelt kérdés
Szeretnék érettségizni, de nem tudok bejárni tantermi képzésre, mert nincs időm! Meg a munkám elég koszos, így nem opció a munka utáni suli, mert nem tudok hol tisztálkodni, meg átöltözni (kőműves vagyok)! Viszont majd idővel szeretnék váltani, ezt max 50 éves koromig akarom végezni! Szeretem a szakmám, de tropára fog vágni tuti, és kell majd valami fizikálisan könyebb munka! Ezeknek a képzéseknek a jó része viszont érettségire épül!

2023. dec. 9. 20:43
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Először is; hány osztályod van meg eddig?
2023. dec. 9. 21:20
 2/10 anonim ***** válasza:
83%

Nincs.

Esti gimnázium létezik, egyéni tanrend létezik, ha jó vagy, megoldható, hogy hétvégén meg valahogymegoldodegyfixestén módon menjen. Pl lezsírozod a munkahelyeddel, hogy lecsúsztatod és másik nap többet dolgozol, cserébe pl pénteken hamarabb elenged és akkor úgy.

Mindenképp macera lesz, de egyébként tök jó, hogy vannak ilyen ambícióid! Hajrá!

2023. dec. 9. 22:48
 3/10 anonim ***** válasza:
9%
Van, viszont önköltséges
2023. dec. 9. 23:29
 4/10 anonim ***** válasza:
42%
Nem kötelező minden helyen bejárni minden órára. Azonban annak örülök, hogy előre tervezel, mert ez egy nagyon jó dolog. Nem tudom mi a megoldás, mert online képzésről ilyen esetben én még nem hallottam.
2023. dec. 10. 08:51
 5/10 anonim ***** válasza:
40%

3-as vagyok.

Sokan lepontoztak, viszont valóban létezik ilyen, a húgom is ilyet végez. Írd be a google-ba, hogy online gimnázium és találsz lehetőségeket.

pl.: itt van egy: [link]

2023. dec. 10. 09:58
 6/10 anonim ***** válasza:
51%
Van, több is.
2023. dec. 10. 10:54
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2023. dec. 10. 18:02
 8/10 A kérdező kommentje:
1-es 10 osztály utána szakma! Pont az a korosztály vagyok akinek volt egy felesleges 9-10 ahhelyett hogy az első 3 év lett volna a szakma, utána 2 év érettségi! Dehát ez van! 2 szakmám van meg egy okj, szakács, kőműves, meg burkoló!
2023. dec. 10. 18:07
 9/10 anonim ***** válasza:
78%
Ebben az esetben van lehetőséged arra, hogy a két évet letudd 1 év alatt. A pontos feltételeit nem tudom, de ilyen létezik, aztán ha az megvan, akkor utána akkor érettségizel, amikor csak akarsz. Mondjuk pénzügyi szempontból is jobb, ha rögtön a 12. osztály befejezése után érettségizel.
2023. dec. 10. 19:35
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha a 10. osztályt befejezted akkor folytathatod 11.-től a gimit, csak azokból a tárgyakból amiket nem tanultál, különbözeti vizsgát kell tenned. Az érettségi feltétele a befejezett 12. évfolyam, amíg ez nincs meg, addig nem tudsz érettségi vizsgára jelentkezni.
2023. dec. 16. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!