Van full online, éretségit adó oktatás?
Figyelt kérdés
Szeretnék érettségizni, de nem tudok bejárni tantermi képzésre, mert nincs időm! Meg a munkám elég koszos, így nem opció a munka utáni suli, mert nem tudok hol tisztálkodni, meg átöltözni (kőműves vagyok)! Viszont majd idővel szeretnék váltani, ezt max 50 éves koromig akarom végezni! Szeretem a szakmám, de tropára fog vágni tuti, és kell majd valami fizikálisan könyebb munka! Ezeknek a képzéseknek a jó része viszont érettségire épül!2023. dec. 9. 20:43
1/10 anonim válasza:
Először is; hány osztályod van meg eddig?
2/10 anonim válasza:
Nincs.
Esti gimnázium létezik, egyéni tanrend létezik, ha jó vagy, megoldható, hogy hétvégén meg valahogymegoldodegyfixestén módon menjen. Pl lezsírozod a munkahelyeddel, hogy lecsúsztatod és másik nap többet dolgozol, cserébe pl pénteken hamarabb elenged és akkor úgy.
Mindenképp macera lesz, de egyébként tök jó, hogy vannak ilyen ambícióid! Hajrá!
4/10 anonim válasza:
Nem kötelező minden helyen bejárni minden órára. Azonban annak örülök, hogy előre tervezel, mert ez egy nagyon jó dolog. Nem tudom mi a megoldás, mert online képzésről ilyen esetben én még nem hallottam.
5/10 anonim válasza:
3-as vagyok.
Sokan lepontoztak, viszont valóban létezik ilyen, a húgom is ilyet végez. Írd be a google-ba, hogy online gimnázium és találsz lehetőségeket.
pl.: itt van egy: [link]
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2023. dec. 10. 18:02
8/10 A kérdező kommentje:
1-es 10 osztály utána szakma! Pont az a korosztály vagyok akinek volt egy felesleges 9-10 ahhelyett hogy az első 3 év lett volna a szakma, utána 2 év érettségi! Dehát ez van! 2 szakmám van meg egy okj, szakács, kőműves, meg burkoló!
2023. dec. 10. 18:07
9/10 anonim válasza:
Ebben az esetben van lehetőséged arra, hogy a két évet letudd 1 év alatt. A pontos feltételeit nem tudom, de ilyen létezik, aztán ha az megvan, akkor utána akkor érettségizel, amikor csak akarsz. Mondjuk pénzügyi szempontból is jobb, ha rögtön a 12. osztály befejezése után érettségizel.
10/10 anonim válasza:
Ha a 10. osztályt befejezted akkor folytathatod 11.-től a gimit, csak azokból a tárgyakból amiket nem tanultál, különbözeti vizsgát kell tenned. Az érettségi feltétele a befejezett 12. évfolyam, amíg ez nincs meg, addig nem tudsz érettségi vizsgára jelentkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!