Semmelweis egyetem vagy Debreceni egyetem ?
Mind a kettőnél az általános orvostudományi kar érdekelne.
Mind a kettőtől elég messze lakok, Debrecentől 131 km-re Pesttől meg 258 km-re.
Bármilyen szinten is érezhető oktatásbeli különbség vagy valamelyiknek van a másikkal szemben különösebb előnye ?
Nem nagyon, a Sote keményebb, de Mo-n mindegyik orvosi ugyanolyan színvonalas képzést ad kb.
Azt válaszd ami közelebb van
4 - Látszik hogy csak kívülről láttál még egyetemet: ostoba vagy, és nem is kicsit.
Pont az orvosi az, ahol egészen elenyészők, szinte mérhetetlenek a különbségek az egyetemek között!
5# Vagy kész akarva írsz hülyeséget, hogy félrevezesd a kérdezőt, vagy tényleg ennyire fogalmatlan vagy. Az meg külön röhej, hogy azért pontoznak le, mert megírom az igazságot.
"A Semmelweisszel szemben, ami csak orvosi egyetem, az olyan orvosi karok citációs indexei, amelyek például a szegedi, a pécsi vagy a debreceni egyetemeken belül működnek, beolvadnak a többi kar jóval kisebb idézettségi számába, ezzel pedig óhatatlanul hátrasorolódnak a listán."
Próbáld értelmezni...
Már az elején nyilvánvaló volt, hogy egyáltalán nem vagy képben, és nem is elvárható tőled!
Ha te abból ami idézve lett ezt vontad le amit a 8-ban írtál, akkor nem az idézettel, hanem a képességeiddel van komoly probléma.
Tényleg röhejes, hogy azt pontozzátok le aki megírja a kérdésre az igaz választ és azt pontozzátok fel aki valamiért részlehajló a DOTE iránt és emiatt nem hajlandó elfogadni az igazságot.
A kérdezőt az érdekelte, hogy van-e bármi amiben az egyik egyetem jobb mint a másk. Az igazág pedig továbbra is az, hogy a SOTE egy magasabb presztizsű, és nívósabb képzést nyújtó egyetem, elismertebb diplomával mint a DOTE, a különbség mértékét persze lehet firtatni, de az eredményt nem.
A másik dolog amiben a SOTE jobb, hogy Budapesten van ami egy világváros tele lehetőségekkel, míg Debrecen hozzá képest egy alföldi porfészek és ez a későbbi karrier szempontjából is lényeges a kérdező szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!