Van itt olyan aki érettségizett magas- és mélyépítési ismeretekből emelt szinten esetleg?
Figyelt kérdés
2023. nov. 25. 20:28
1/7 anonim válasza:
Ha mély épìtés után az épìtőmérnöki képzes lenne a cél akkor erősen atgondolnám. Jó szándékkal ìrom ezt. Épìtő-épìtész szakma sajnos a mernökök között hátul kullog anyagi megbecsültség tekintetében és a kevesebb pénzért is tobb munkaidő az elvart , tehet kevesebb pénzzel kevesebb szabadidő jár sajnos sok helyen.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen ezt hallottam már sajnos.És melyek azok amelyek előrébb vannak pl.mérnöki szakmák közül? Én főleg csak ezt a területet tanultam.Tehát máshova valószínű nem nézik ezt a tantárgyat.
2023. nov. 27. 08:47
3/7 anonim válasza:
Info, villamos, mecha trió megbecsültebb anyagilag sokkal de még a gepesz / jarmű mérnök vonalon is jobb. Épìtő, épìtész vonal alkalmazott tervezőként nem fizet túl jól sajnos. Kivitelezésben jobb a helyzet bér tekintetében, de oda elég erős stressz tűrő képesség kell a hazai seged és szakmunkás állomány mellé. Es az sok cégnél inkább napi 10 órás meló, és elég gyakori lehet a szombatozas is plane kiemelt projekteken
4/7 anonim válasza:
Én ebben dolgozom 6-7 éve már de nem tudnám ajánlani senkinek sajnos.
5/7 A kérdező kommentje:
Értem.Kivitelezés részében nekem is volt részem.Igen sajnos ott a dolgozók miatt lehet problémás.
Esetleg vállalkozásban érné meg nem?
2023. nov. 27. 20:31
6/7 anonim válasza:
Lehetséges. De úttervező mondjuk joval kevésbé lesz magán vállalkozó mint mondjuk egy magasépìtő statikus aki családi házakban utazik. Azért írtam, mivel mélyépìtést ìrtál. Az meg út közmű, netán geotechnikai tervezesre specializálódhat.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem csak mélyépítést írtam.Magas-mélyépítés ismeretek,ez egy érettségi tantárgy neve.De aki tudja vagy megnézi láthatja,hogy ebben semmilyen útépítési feladat nincs,szinte csak építőiparral kapcsolatos.Végülis a kérdés is a tantárgyra irányult először,hogy van itt olyan aki ebből érettségizett nemrég.Csak más válaszok érkeztek.
2023. nov. 28. 23:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!