Fél év alatt fel lehet készülni töri érettségire (közép)? Hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Már jó rég leérettségiztem de most szeretnék egyetemre jelentkezni és anno nagyon rosszul sikerült a töri érettségi. A másik felvételi tárgyam érettségije jól sikerült, azonban nem lesz meg a pontom hozzá, ha nem csinálom meg újra a közép törit. Azonban már elég hiányosak az ismereteim és nem tudom hogy kéne elkezdenem tanulni rá, kijöttem a gyakorlatból.
Szerintetek májusra fel tudnám hozni? Ha igen hogyan? Egyébként ha már 60% körüli lenne azzal már esélyes hogy bekerülnék.
2023. nov. 18. 19:59
1/4 anonim válasza:
Bornemissza Péter gimnázium videóit tudom ajánlani youtube-on, ebből mi jegyzeteket írtunk. Persze a tankönyvet sem kell elhanyagolni. Tételkidolgozást minél hamarabb érdemes elkezdeni.
2/4 anonim válasza:
Mi lenne a cél? Melyik egyetem?
Szerintem simán lehetséges addigra, a középhez nem kell nagyobb tudás. Nézd át a tankönyvet, a nagyrésze az írásbelinek szövegértés.
3/4 anonim válasza:
+1 szavazat a Bornemissza Péter gimnázium videóira
4/4 anonim válasza:
"Fél év alatt fel lehet készülni töri érettségire (közép)?"
Emeltre is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!