Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Fél év alatt fel lehet készüln...

Fél év alatt fel lehet készülni töri érettségire (közép)? Hogy csináljam?

Figyelt kérdés

Már jó rég leérettségiztem de most szeretnék egyetemre jelentkezni és anno nagyon rosszul sikerült a töri érettségi. A másik felvételi tárgyam érettségije jól sikerült, azonban nem lesz meg a pontom hozzá, ha nem csinálom meg újra a közép törit. Azonban már elég hiányosak az ismereteim és nem tudom hogy kéne elkezdenem tanulni rá, kijöttem a gyakorlatból.

Szerintetek májusra fel tudnám hozni? Ha igen hogyan? Egyébként ha már 60% körüli lenne azzal már esélyes hogy bekerülnék.

2023. nov. 18. 19:59
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Bornemissza Péter gimnázium videóit tudom ajánlani youtube-on, ebből mi jegyzeteket írtunk. Persze a tankönyvet sem kell elhanyagolni. Tételkidolgozást minél hamarabb érdemes elkezdeni.
2023. nov. 18. 21:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne a cél? Melyik egyetem?

Szerintem simán lehetséges addigra, a középhez nem kell nagyobb tudás. Nézd át a tankönyvet, a nagyrésze az írásbelinek szövegértés.

2023. nov. 18. 21:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
+1 szavazat a Bornemissza Péter gimnázium videóira
2023. nov. 18. 21:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

"Fél év alatt fel lehet készülni töri érettségire (közép)?"

Emeltre is

2023. nov. 19. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!