A BME-n tényleg szívatják a más egyetemről (MSC-re) érkezőket?
Lehet, csak pletyka, nem tudom, de több embertől is hallottam.
Konkrétan azt,hogy aki más mérnöki profilú egyetemen (Pl:Óbudai,SZE) szerezte a bsc diplomáját és MSC képzésre pályázik a BME-n, több különbözeti tárgyat írnak neki elő, olyan tárgyakat is, amiket bsc-n már megszerzett, tehát megvan neki a kredit és nem indokolná semmi a különbözetit.
Ergo, ez egy szívatás.Ha végigküzdötte a hőtant,áramlástant, minek tegye le újra?
"Ha végigküzdötte a hőtant,áramlástant, minek tegye le újra?"
Ha csak végigKÜZDÖTTE, akkor inkább igen is tegye le újra!
Különbözteti tárgyakat csak akkor írnak elő ha más szakról érkezett. Tehát ha valakinek közlekedésmérnök alapszakja van és közlekedesmernök msc-t csinál nem írhatnak elő semmi pluszt, ha valaki közlekedésmérnök bsc-vel logisztikai mérnök msc-re akar menni, akkor meg előírt mennyiségű (ha jól tudom 30) kreditet kell a bsc-ről megcsinálnia, mindegy hogy hol végzett.
A BME-n MINDENKIT szívatnak. Ez az egyetem ilyen, akinek ez nem jön be annak nem kell a BME-re jánia, máshol is ugyanazt a diplomát adják, kevesebb szívással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!