Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A BME-n tényleg szívatják a...

A BME-n tényleg szívatják a más egyetemről (MSC-re) érkezőket?

Figyelt kérdés

Lehet, csak pletyka, nem tudom, de több embertől is hallottam.

Konkrétan azt,hogy aki más mérnöki profilú egyetemen (Pl:Óbudai,SZE) szerezte a bsc diplomáját és MSC képzésre pályázik a BME-n, több különbözeti tárgyat írnak neki elő, olyan tárgyakat is, amiket bsc-n már megszerzett, tehát megvan neki a kredit és nem indokolná semmi a különbözetit.

Ergo, ez egy szívatás.Ha végigküzdötte a hőtant,áramlástant, minek tegye le újra?

2023. nov. 14. 19:31
 1/3 anonim ***** válasza:
72%

"Ha végigküzdötte a hőtant,áramlástant, minek tegye le újra?"

Ha csak végigKÜZDÖTTE, akkor inkább igen is tegye le újra!

2023. nov. 14. 20:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Különbözteti tárgyakat csak akkor írnak elő ha más szakról érkezett. Tehát ha valakinek közlekedésmérnök alapszakja van és közlekedesmernök msc-t csinál nem írhatnak elő semmi pluszt, ha valaki közlekedésmérnök bsc-vel logisztikai mérnök msc-re akar menni, akkor meg előírt mennyiségű (ha jól tudom 30) kreditet kell a bsc-ről megcsinálnia, mindegy hogy hol végzett.

A BME-n MINDENKIT szívatnak. Ez az egyetem ilyen, akinek ez nem jön be annak nem kell a BME-re jánia, máshol is ugyanazt a diplomát adják, kevesebb szívással.

2023. nov. 14. 22:40
 3/3 anonim ***** válasza:
2-es jól mondja. Itt mindenkit szopatnak.
2023. nov. 16. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!