Tanulás 3 műszak mellett?
Van ebben valakinek tapasztalata?
Ki hogy oldotta meg, mit tanult stb sztorik érdekelnének.
Újra akarok érettségizni egy tárgyból, de közben 3 műszakban dolgozok.
Nem lehetetlen persze csak nekem ez mégis kicsit nehéznek tűnik.
"Nem lehetetlen persze csak nekem ez mégis kicsit nehéznek tűnik."
Pedig egyetlen tárgyból leérettségizni nem túl bonyolult dolog...
Hogy szeretnél készülni az érettségire? Tanárral, felkészítő csoport, egyedül? Ha egyedül, akkor szimplán "csak" oda kell ülni minden nap X órát.
Én csak sima délelőttös műszakban dolgozok jelenleg, nyilván a te eseted jóval nehezebb. Nekem az működik, hogy minden nap leülök tanulni, ha fáradt vagyok, ha nem. Még ha akkor amikor fáradt vagyok nem is olyan hatékony számomra segít a rendszeresség.
Melyik tantárgyból szeretnéd amúgy?
Matek.
Egyedül szeretnék mert nincs pénzem tanárra.
Mateking oldala nagyon jó, youtube-on is sok matekos videó van ami tud segíteni.
Hatos: Az még így is csak 10 óra nem 12, de mindegy.
Egyébként kb 5-6 perc biciklivel a munkahelyem szóval ja.
Nem keresek kifogásokat, tényleg meg akarom csinálni csak félek nekifogni mert mivan ha nem sikerül..
Egyetemre meg olyanokat is felvesznek, hogy csak les az ember.
Nem feltétlen egyetem a célom.
"Nem keresek kifogásokat, tényleg meg akarom csinálni csak félek nekifogni mert mivan ha nem sikerül.."
Nyugtasson az a tény, ha meg sem próbálod úgy biztos, hogy nem fog sikerülni. Ha pedig belevágsz legalább adsz egy esélyt magadnak hogy sikerüljön (egyébként nem egy rakétatudomány vagy agysebészet, ha elkezdenéd időben a készülést akkor simán sikerülne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!