Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Erről a szakmáról milyen...

Erről a szakmáról milyen velemenyetek van?

Figyelt kérdés

Mostanság elkezdett érdekelni a rendőrségi helyszínelő/nyomozó szakma. Valakinek van erről vélemenye tapasztala? Hol érhető el ilyen képzés vagy milyen iskolába tanítják ezt?

F

2023. okt. 20. 21:36
 1/2 anonim ***** válasza:
76%
Minden tiszteletem a rendvédelmiseké, szerintem szép hivatás. A fizetés nem jó, de valaki így is szereti. Nekem sok ismerősöm van a rendőrségnél, katonai rendészetnél és egytől egyig kiválló emberek. A helyedben a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen gondolkoznék. Ott indítanak ilyen képzéseket. Bűnügyi nyomozó, bűnügyi hírszerző, tisztképző stb. Nézegess szét az oldalukon és akkor látod pontosan. Sok sikert! Max azoknak van rossz véleménye a rendőrökről akik nem tisztelik a törvényt. Minden valamire való ember tiszteli őket :)
2023. okt. 20. 22:19
 2/2 Kólauborkával ***** válasza:
54%

Én siztelem a törvény, és valamennyire igazat adok a fentebb válaszolónk, de akiket én a rendörségröl ismerek azok mind elmenekültek onnan. Hisz aki korpa közé keveredik azt megeszik a disznók.

Nekem egyelöre negatív tapasztalatom van csak és kizárólag (pl.: betörtek hozzánk, 500ezres kár, de mi nem? A rendörség 50.000 alattinal állapította meg és lezárta a nyomozást, ez tartott 2 hónapig). Viszont, ha királyunknak van baja? Akkor 24óra alatt bármit felgöngyölít.

Illetve engem akartak bíróságra rántgatni, mert a helyszínen voltam amikor az ablakon egy idióta munkáscsoport csak hányta ki a sittet a járókelökre és valamelyik kihívta öket. Kérdeztem nekem ehhez mi közöm, amikor aki kihívta öket már itt sincs? És erre ott höbörögtek nekem.

Szóval ezek az én személyes tapasztalataim….

Ettöl függetlenül lehet szép pálta, én csalódtam bennük.

2023. okt. 21. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!