Hány óra körül mennek át a tanulók sikeresen a B kategóriás forgalmi vizsgán?
Figyelt kérdés
2023. okt. 16. 19:20
1/9 anonim válasza:
Gondolom, főleg délelőtt és koradélután vannak a vizsgák.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem ilyen értelemben értettem, bár gondoltam, hogy valaki félreérti! Hány tanóra körül? :)
2023. okt. 16. 19:26
4/9 anonim válasza:
Nekem 50-60 között volt. Másodszorra lett meg.
5/9 anonim válasza:
Nekem elsőre sikerült. Tehàt 30 óra
6/9 anonim válasza:
Az elsőre sikerült nem mindig egyenlő a 30 órával. Hogy lett meg a km?
7/9 anonim válasza:
Őszintèn? Fogalmam sincs. Akkoriban vezettèk be a kötelező km-t, emlèkszem , hogy megkèrdeztem az oktatót, hogy mennyi óra lesz kb, ès azt mondta 30-ba ugyanúgy belefèr. Valahogy megoldotta.
8/9 anonim válasza:
Az autós iskolák kötelezve vannak arra, hogy a főbb mutatószámaikat közzétegyék. Itt a legfrissebb:
Nyilván itt százalékban adják meg, úgyhogy utána kell számolni, de mivel a jogsi feltétele a 8 általános, bízom benne, hogy ez nem okoz problémát. Alapvetően érdemes a nagyobb iskolák mutatószámaiból kiindulni. Egyrészt ott több a tanuló, tehát egy-egy kiugró érték kevésbé torzítja a statisztikát, másrészt ott kisebb eséllyel szórakoznak azzal, hogy zsebbe fizetsz az oktatónak.
9/9 anonim válasza:
Elsőre sikerült, 45 óra után mentem vizsgázni, tehát a kötelező 30-ra ráhúztam még 15-öt. Addig mentem, amíg magamon nem éreztem már biztosan, hogy van tudásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!