Azt mondják ha begyakorlod a feladatokat, akkor simán írhatsz egy 95% felettit, de ugye most más feladatok lesznek mint eddig. De nem hiszem hogy sokkal másabb feladatokat raknának bele mint ami eddig volt, mert a matekba nem úgy tudnak belevariálni mint az irodalomba
2023. okt. 11. 09:42
2/10 anonim válasza:
100%-ot úgy tudsz írni, hogy érted, mit csinálsz, és nem nézel be semmit számolás közben. Egyáltalán nem lehetetlen.
2023. okt. 11. 09:50
3/10 anonim válasza:
Írhatsz 100%-osat, de nem éri meg, mert a többire nem szánsz annyi időt. Egyik se annyira nehéz, de az alap tantárgyakra készülni kell, mert azokból jön a legtöbb pont. Lehet hogy valaki megírta 100%-ra a matekot, de aki ennyire tudja, jobb lenne ha az emeltet megírná 60% fölöttre és kétszer annyi pontot kapna.
2023. okt. 11. 10:02
4/10 anonim válasza:
En is 100-ert mentem, de nekem 94% lett anno ugy, hogy faktos voltam, csak kozepre mentem belole. Mindent tudtam, de itt ott azert 1-1 apro hiba sokszor becsuszik, pl. lemaradt itt ott egy kikotes vagy ilyesmi. Emiatt szerintem kifejezetten nehez, egy kis szerencse is kell hozza, de nem lehetetlen. Nalunk volt aki az emeltet maxolta ki. Szerintem jobb, ha ilyen terhet nem raksz magadra, hogy ki kell maxolnod.
2023. okt. 11. 13:23
5/10 anonim válasza:
Nekem anno előrehozott közép 99% lett, a javító szerint nem volt elég részletes az egyik ellenőrzésem, így nem adta meg rá a pontot. Emelten aztán meglett a 100%, ott 1-el több óra van, így volt időm 20 perc pihenőre, hogy új szemmel menjek végig mindenen, és megtaláltam a 2 apró hibát, amit elsőre vétettem.
Szeritnem 95%-ot elérni nem nehéz, főleg a többi tantárgyhoz képsest. Ha érted a dolgokat és van elég gyakorlatod, akkor meg bármilyen középszintű feladatot meg tudsz oldani, és ha meg tudod oldani, akkor meg tudod rá kapni a maximum pontot. A aprobléma az, hogy 18 évesen nehéz ennyi időn keresztül fenntartani a konzisztens koncentrációt, hogy ténylegesen semmi elnézés ne történjen, és meglegyen a 100%.
2023. okt. 11. 15:36
6/10 anonim válasza:
Én jó matekos voltam, azaz volt érzékem hozzá, de a precizitáshoz nem. Egy feladatot benéztem: két egymást érintő körnél a középpontokat összekötő egyenes hosszának a nagyobb kör sugarát olvastam le, onnan már nyilván rossz lett a többi. Persze az ötös simán meglett, de a 100% nem, mondjuk az nálam sosem volt cél.
2023. okt. 11. 19:11
7/10 anonim válasza:
Nem voltam egy nagy matekos, a valószínűségszámítást azt begyakoroltam. Azért lett csak 9x% mert az első részben 2 helyen se olvastam el rendesen a szöveges utasítást, tehát kb olyanon vesztettem pontot, hogy nem az egész halmazt színeztem ki, amire vonatkozott a feladat, hanem csak egy részharmadát. Szóval ez az ovis szint, de tényleg:D
Egyáltalán nem lehetetlen vagy nehéz, de szerintem ne úgy állj hozzá, hogy a 100% a cél, mert akkor csalódni fogsz 98%-nál is.
Ez az érettségi elég izmosra sikerült, gratulálok hozzá.
Ha megkérdezhetem, most hol tanulsz milyen szakon ?
2023. dec. 10. 20:13
10/10 anonim válasza:
Könnyűnek nem mondanám, viszont gyakorlással simán hozható 90+ %-os, ha egyébként a négyest szoktad hozni matekból.
De azért azt tegyük hozzá, az országos átlag mindig 50% körül alakul, a közepesen erős gimikben is csak 60-70% szokott lenni az átlag középszinten, ebből lehet következtetéseket levonni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!