Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van valamilyen előnye annak,...

Van valamilyen előnye annak, ha summa cum laudeval diplomázik le orvosin valaki ?

Figyelt kérdés

2023. okt. 9. 22:51
1 2
 11/13 Kólauborkával ***** válasza:
100%
Na igen, de vajon hány oglira van szüksége egy országnak és hány orvosra? Én nem szeretném, ha ogli akarná meggyógyítani akármilyen bajomat, de remélem te majd hozzá fordulsz segítségért, ha bajod van és nem a sorokat növeled a klinikán, kedves 9-es.
2023. okt. 13. 16:43
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem lesz, csak cum laude és vidéken már van helyem az egyik klinikán. :D Többet ér, ha az ember előre bedolgozza magát.
2023. okt. 17. 06:20
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem értettem az arcoskodást azzal, hogy ki milyen átlaggal végez. Ha klinikára szeretnél menni, akkor bizonyos tárgyakra rákukkantanak, de a nap végén úgyis az a lényeges, hogy milyen szakember vagy és mennyire értesz ahhoz, amit csinálsz. Ismerek olyan summa cum laude végzett kollegát aki kb életképtelen a munkáját illetően.

A diploma az diploma, magasan van a léc hozzá eléggé ahhoz, hogy egy rite diplomával is jó szakember lehessen valaki, mellesleg az orvosi pálya nem annyiból áll, hogy nagyképűen kijössz az egyetemről, mert kb gyakorlati tudásod 0, hanem abból, hogy folyamatosan képzed magad és jobb szakemberré válsz napról napra.

2023. dec. 10. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!