Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 18 fiú vagyok, egy informatika...

18 fiú vagyok, egy informatikai technikumba járok. Nagyon érdekel a történelem, bár közepes vagyok belőle. Mit csináljak a jövőben?

Figyelt kérdés
Picit elveszve érzem magam az informatika világában, nagy mumus számomra az angol is. Rájöttem a nyáron egy olyan tanulási technikára, amivel könnyedén megtanulhatom az évszámokat, eseményeket. Tavaly hármas voltam töriből, idén kezdtem el "rendesen" tanulni, mivel májusban érettségizek. Emellett az irodalmat is szeretem, abból 4 vagyok. Informatikából nem érzem otthon magam. Középiskola után 3,8 átlaggal mit csináljak? Menjek egyetemre, vagy ne?
2023. szept. 25. 23:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Egy informatikus angol tudás nélkül szinte teljesen piacképtelen már. Mit szeretnél dolgozni?
2023. szept. 25. 23:33
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

“után 3,8 átlaggal mit csináljak? Menjek egyetemre”

Jó ég?! Ez komoly?

Amúgy, úgy tűnik, kicsit későn érő vagy, de sosincs késő. Feküdj rá. De mit kezdesz vele, ha történelem szakra mégy? Tanár akarsz lenni?

2023. szept. 26. 00:19
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Pályát módosíthatsz bármikor. Csak találd ki, mit akarsz. Önmagában azzal, hogy megjegyzed az évszámokat, nem igazán érsz semmit szakma szempontból legalábbis.

Told meg a tanulást, főleg a nyelveket. Mehetsz tovább tanulni, ha van ambíciód és felvesznek.

Csak döntsd el merre és mit.

2023. szept. 26. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!