Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi a véleményetek a kovács...

Mi a véleményetek a kovács pál gimnáziumról?

Figyelt kérdés
Ebbe az iskolába szeretnék jelentkezni esti szakra. Fontos, hogy olyan embertől kéne vélemény aki szintén esti tagozatra jár/járt. Illetve még mellékesen annyit kérdeznék, hogy a veresegyházi verka esti gimi a színvonalasabb, tűrhetőbb vagy a fent említett suli
2023. szept. 20. 21:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk legalább a nevét le kéne tudnod írni.
2023. szept. 20. 23:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem írtam el szóval nem értem, hogy kötekedés helyett miért nem lehet segíteni? Fájna ha elgépelnék egy betűt??
2023. szept. 20. 23:34
 3/6 anonim ***** válasza:

"Illetve még mellékesen annyit kérdeznék, hogy a veresegyházi verka esti gimi a színvonalasabb, tűrhetőbb vagy a fent említett suli"

Konstruktív jelleggel jegyzem meg, hogy ilyen készségekkel amivel rendelkezel te ne akarj színvonalas gimnázoumba menni

2023. szept. 21. 00:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Esti gimnáziumban ne számíts szinvonalas oktatásra!
2023. szept. 21. 06:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem kötöszködésről, beszólásokról kértem segítséget, hanem arról, hogy valaki írjon az iskoláról véleményt. Primitív emberek kíméljenek
2023. szept. 21. 10:25
 6/6 anonim válasza:
Van ismerősöm aki most kezdett esti tagodazton. Nem panaszkodik rá de nem is színvonalas. Azért ment oda mert másik iskolából kibukott és nappaliba nem vették fel.Nagy részben itt egyedül kell tanulnod de túl lehet élni simán. Mindnenek a vége az érettségi vagyis a 0-nál többet kell belefektetned de nem egy rossz megoldás. Az osztály pedig mindig más, korban is különbözők és célokban is. Sok sikert hozzá!
2023. dec. 23. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!