Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 37évesen szeretnék szakmát,csa...

37évesen szeretnék szakmát,csak egy érettségim van.Jelenleg álláskeresőin vagyok.A munkaügytől lehet tanulni valamit ingyenesen?Vagy ilyen már nincs?Az első szakma nem ingyenes?

Figyelt kérdés
2023. szept. 18. 15:18
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
2 szakma ingyenes, de csak iskola rendszerű képzésben és az életkorod miatt csak esti esetleg levelezó jöhet szóba.
2023. szept. 18. 17:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Az #1-es hozzászóló rosszul tudja. Odáig jól mondja, hogy az első 2 szakma ingyenes, de már nem csak estin és levelezőn lehet tanulni, hanem akár nappalin is! Vannak jópofa kétéves képzések, lehet pl. tanulni környezetvédelmi technikusnak, informatikus technikusnak, vegyésztechnikusnak stb.
júl. 25. 22:25
 3/5 anonim ***** válasza:
25 éves kor felett nincs nappali képzés.
júl. 25. 22:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Van nappali képzés 25 éves kor felett. 2022-től már van, előtte nem volt. Szóval jelen időben kell beszéljünk, és azt kell mondjam, hogy van. Én 30 felett vagyok, és így végeztem el a vegyésztechnikusit, nappalin.
júl. 25. 23:39
 5/5 anonim válasza:

Sziasztok.

Ez engem érdekelne, mert 25 év feletti vagyok, de még nem kezdtem el "OKJ" szakmát, amit elvileg az állam 2-őt ingyenesen biztosít.

Tudtok segíteni, hogy hol keressem.? Melyik oldalon van.?

Köszönöm. :)

szept. 11. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!