37évesen szeretnék szakmát,csak egy érettségim van.Jelenleg álláskeresőin vagyok.A munkaügytől lehet tanulni valamit ingyenesen?Vagy ilyen már nincs?Az első szakma nem ingyenes?
Figyelt kérdés
2023. szept. 18. 15:18
1/5 anonim válasza:
2 szakma ingyenes, de csak iskola rendszerű képzésben és az életkorod miatt csak esti esetleg levelezó jöhet szóba.
2/5 anonim válasza:
Az #1-es hozzászóló rosszul tudja. Odáig jól mondja, hogy az első 2 szakma ingyenes, de már nem csak estin és levelezőn lehet tanulni, hanem akár nappalin is! Vannak jópofa kétéves képzések, lehet pl. tanulni környezetvédelmi technikusnak, informatikus technikusnak, vegyésztechnikusnak stb.
3/5 anonim válasza:
25 éves kor felett nincs nappali képzés.
4/5 anonim válasza:
Van nappali képzés 25 éves kor felett. 2022-től már van, előtte nem volt. Szóval jelen időben kell beszéljünk, és azt kell mondjam, hogy van. Én 30 felett vagyok, és így végeztem el a vegyésztechnikusit, nappalin.
5/5 anonim válasza:
Sziasztok.
Ez engem érdekelne, mert 25 év feletti vagyok, de még nem kezdtem el "OKJ" szakmát, amit elvileg az állam 2-őt ingyenesen biztosít.
Tudtok segíteni, hogy hol keressem.? Melyik oldalon van.?
Köszönöm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!