Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van itt olyan aki másoddiploma...

Van itt olyan aki másoddiplomaként jogot végzett?

Figyelt kérdés
Megfordult a fejemben hogy jogi végzettséget is szerezzek, 38 éves vagyok. Ami visszatartana az a korom, mármint ha tegyük fel, 39 évesen elkezdem, 44 évesen fejezem be. Szívesen tanulnám, de nem tudom ennyi évesen mennyi lehetőség van benne. Köszi a válaszokat.
2023. szept. 15. 18:29
 1/2 anonim ***** válasza:
A férjem második diplomája a jogi volt, de akkor már magas beosztásban dolgozott. Én azt mondom, hogy attól függ, hogy most mit dolgozol, rá tudod-e építeni ezt a diplomát. Végzés után az ügyvédi, úgyészi, bírói szakvizsgához további 3 év kell. Az ügyvédi karriert kizárom, a közjegyzői is kihalásos alapon megy, a bírót kinevezik, a közigazgatásban rosszul fizetnek. Én nagyon meggondolnám, mert az egyetem nem könnyű, pláne, ha a korodat is nézem.
2023. szept. 15. 20:10
 2/2 anonim ***** válasza:
50%
Fiataloknak is nagyon nehéz elhelyezkedni, a te korodban meg plane semmi lehetőséget nem látok benne. Szerintem hacsak nem segít a jelenlegi munkádban való előrelépéshez, ne vágj bele.
2023. szept. 15. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!