Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hol lehet megnézni, hogy...

Hol lehet megnézni, hogy melyik egyetemhez/főiskolához szükséges Emelt sz. érettségi?

Figyelt kérdés

Szeretnék továbbtanulni egyetemen, vagy főiskolán. Pontszámom emelt érettségi nélkül is meglenne hozzá, azzal nincsen gond. Nemrég el lett törölve a törvény, miszerint emeltet kell rakni xy tárgyből, hogy továbbtanulhass, azonban az adott intézmény követelheti az emelt szintet. Néztem az egyetemek honlapján, majd a felvi.hu-t is csekkoltam, de nem találtam róla információt, hogy melyik egyetem melyik szakja követel meg emelt szintű érettségit.

Ha valaki tudna erről pontos információt mondani, hogy hol nézzem meg, annak nagyon megköszönném.

2023. szept. 11. 23:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Felvi
2023. szept. 12. 05:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Alapból a Felvin lesznek elérhetőek ezek az infók (vagy az egyetemek saját weboldalán), de még nem kezdődött el a 2024-es általános eljárás. Deecembertől biztosan megtalálod majd ezeket a dolgokat ott.
2023. szept. 12. 06:11
 3/5 anonim ***** válasza:
83%
van már most is a felvin táblázat, de hibás.
2023. szept. 12. 08:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
3-as, hol hibás? Én mindig ott tájékozódok, és most kicsit megijedtem, hogy esetleg nem az lesz, amire készültem
2023. szept. 12. 14:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem hibás lesz az, hanem a múltról szól. Decembertől lesznek ott az infók a jövőről, ahogy már írták.
2023. szept. 13. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!