Nyelvi előkészítőről váltani ,meddig?
Figyelt kérdés
Elkezdtem a nyelvi előkészítőt ,de a szakban nem vagyok biztos(technikum),és igazából az volna a kérdés ,hogy meddig lehet halogatni a váltást másik szakra ,ha az nem nyelvi előkészítős,úgy hogy ne kelljen ismételni? Még semmi sem biztos ,csak feltételesen kérdezem. Szerintem max. november-félév . Szerintetek?2023. szept. 7. 17:27
1/3 anonim válasza:
Ha ez azt jelenti, hogy a nyelv miatt több általanos tárgyad is hianyzik, akkor semeddig, mert félévkor mindenből, ami neked nem volt és a masik szakon van, abból különbözeti vizsgát kell tenned.
2/3 A kérdező kommentje:
Mivel technikum , ezért a szakmai tárgyak hiányoznának ,ami mondjuk lényeges ,és ezért kérdezem ,mert sokáig nem húzhatom ezt ,ha úgy döntök. Mert ismételni nem szeretnék.
2023. szept. 7. 20:31
3/3 anonim válasza:
Szerintem ha most át kéred magad akkor meg simán folytatod de kesobb nem tudod.
Nyelvi előkészítőből nem tudsz sima szakosztályba átmenni úgy, hogy folytatod azon a szakon a 9.et
Úgy tudsz majd váltani hogy ezt az evet befejezed nyek-en aztán a 9. osztályt elkezded másik szakon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!