Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi értelme van a 0 kredites...

Mi értelme van a 0 kredites kötelezően választható nyelvóráknak az egyetemen?

Figyelt kérdés
Van egy B2-es nyelvvizsgám, csak az időmet húzzák ezzel. Tudom használni a nyelvet. Bejárós vagyok, aztán emiatt a hülyeség miatt este fél hétkor érek haza. Másnap meg reggel 8-tól este 7-ig bent vagyok.

2023. szept. 6. 18:49
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

4 nyelvvizsgám, ez a 3. Egyetemem és van és van kötelező nyelvórám

Értelme semmi, de meg fogod szokni, hogy sok felesleges dolog van egyetemen is, nemcsak középiskolában

2023. szept. 6. 19:00
 2/10 anonim ***** válasza:
19%

Neked lehet, hogy semmi. Akkor ne járj. Nem kötelező. Csak kötelezően választható, válassz mást.

Nálunk mondjuk szabvál volt, mert nem nyelvhez kapcsolódó szakra járok. A nulla kredites kötvál furcsa dolog. Válassz olyat, amire jár kredit.

Nekem hasznos volt, B2-ről C1-re jutottam ingyen (!!!) ami lehetővé tette, hogy most külföldön csináljam a mesterképzést.

2023. szept. 6. 19:00
 3/10 A kérdező kommentje:
Szívesen felvennék az angol helyett mást, de nincsen. Van a német, de nem tudom, hogy ott 0-ról kezdenénk-e.
2023. szept. 6. 19:09
 4/10 anonim ***** válasza:
25%
ne járj, nem kötelező.
2023. szept. 6. 19:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet kiváltani? Nálunk jelenleg úgy van, hogyha B2 nyelvvizsgád van, akkor az órára nem kell menned, viszont kell vizsgát tenned meg, ha viszont C1-es nyelvvizsgád van, akkor minden alól mentesülsz.
2023. szept. 6. 20:32
 6/10 A kérdező kommentje:
Holnap megkérdezem.
2023. szept. 6. 20:35
 7/10 anonim ***** válasza:
57%

Kötelezően választható tárgyat írtál, nem kötelezőt. Akkor meg mit nyávogsz? Válassz helyette másik kötvált.

Kiváltani meg minek? Boldogabb leszel tőle, hogy van egy elfogadott 0 kredites tárgyad amivel semmire nem mész mert nincs kreditértéke? Egyszerűen leadod és kész.

2023. szept. 6. 20:49
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez nem teljesen igaz.

0 kredites kotvalkent van sok helyen a tesi is, meg mas kriteriumtargyak, pl nyelvvizsgaval kivalthato szaknyelvi kurzus. Ezek kriteriumtargyak, amiket el kell vegezni a diplomaig. A tesierr mostanaban mar egyre tobb helyen adnak kreditet is, de az is kotval kreditkent szamit be...

2023. szept. 7. 01:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Tehat vannak olyan targyak, amik kotvalkent vannak szamon tartva, de el kell vegezni azokat is a diplomahoz, azaz kvazi kotelezoek. Nalunk meg a diplomamunka is kotvalkent szamit be...
2023. szept. 7. 01:09
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem kell bejárnom, mert van nyelvvizsgám.
2023. szept. 7. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!