Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha felig vegzek el egy egyetem...

Ha felig vegzek el egy egyetemet akkor is kapok rola egy papirt?

Figyelt kérdés

Egyik ismerosom mondta hogy elkezdte az egyetemet de ott hagyta es ezert valami papirt kapott hogy felig vegezte el.

Ez hogy van pontosan,vagy mi a feltetel ?

2023. aug. 31. 09:06
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
nem
2023. aug. 31. 09:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A leckekönyvet kapod meg kinyomtatva, de hogy minek az jó kérdés, mert Neptunban elérhető marad ugyanúgy.
2023. aug. 31. 09:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
"Félig egyetemet végzett" papírt nem kapsz, az elvégzett tárgyakról kérhetsz igazolást. Ez gyakorlatilag egy neptun kivonat, amit kinyomtatnak-lepecsételnek.
2023. aug. 31. 13:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy papírt sem tud értelmezni az ismerősöd akkor már értem hogy miért csak félig végezte el az egyetemet... ahogy nem kapsz félig elvégzett jogosítványt, félig elvégzett nyelvvizsgát úgy az egyetem sem fog kiállítani a félig elvégzésről papírt. Igényelheted a leckekönyved kivonatát de ezzel te semmit nem érsz, sőt inkább hátrány ha ilyet akarsz mutogatni egy állásinterjún hogy "húú elvégezfem az xy szak felét csak a gyenge képességem miatt nem voltam képes befejezni", inkább tagadd le hogy egyetemre jártál
2023. aug. 31. 14:23
 5/6 anonim ***** válasza:
90%
Nem kapsz 😅
2023. aug. 31. 15:03
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Max. az elvégzett tárgyaidról kapsz valami igazolást, és azzal nem érsz semmit. Ha egy félig elvégzett egyetem érne valamit, akkor elég kevesen fejeznék be.
2023. szept. 1. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!