Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Esti iskolába hogyan kell...

Esti iskolába hogyan kell beiratkozni?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és külföldön éltem másfél évet ami azt jelenti, hogy elölről kell kezdenem itt magyarban az iskolát. Esti iskolába szeretnék jelentkezni és eddig 3 szakközép iskola esti tagozatát megkérdeztük és csak 10. osztály után és érettségivel vesz ek fel. Én úgy tudtam, hogy már 8 általános után lehet menni esti tagozatra.
2023. aug. 29. 12:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Melyiket kérdezted?

Amúgy valóban 8 osztály után + tankötelezettség vége lehet menni esti érettségire.

Most te esti érettégire akarsz vagy szakmát szeretnél tanulni?

Miért kell megint újrakezdened? Ha van szakmád és külföldön végezted azt itt lehet honosítani.

2023. aug. 29. 12:37
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

"Esti iskolába hogyan kell beiratkozni?"

Úgy hogy megfogod és beiratkozol.

2023. aug. 29. 13:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Arany janos, banki donat meg mar nem tudom a harmadikat. Nincs szakmám mivel itt magyarba csak 9 félévet tudtam csinálni és utána jött a költözés.. kint meg egy évet jártam, de viszont sajna buktam. Szakmám nincs mivel csak 17 éves vagyok
2023. aug. 29. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!