Csak én látom nehéznek ezeket a természettudományos írásbeli vizsga feladatokat?
Azt mondta a tanár annak idején, hogy a földrajz a legkönnyebb.
Ezt én is elfogadtam, egyébként a biológiát választottam volna, viszont azt nehéznek találtam.
Elnézve viszont az érettségi feladatokat, nincs különbség nehézségben a biológia és a földrajz között.
A feladatlapok összeállítói azt a trükköt vetik be, hogy szándékosan olyan kérdéseket tesznek fel, amikre senki sem gondolna. Topográfiában pl. nem Olaszország fővárosát vagy a Balatont fogják kérni, hanem valami No Name települést, folyót, ami senkit nem is érdekel.
Most már eléggé elbizonytalanodtam a döntésemben, ennyi erővel a biológiára is készülhetnék, hiszen ugyanolyan nehéz mint a földrajz.
Ráadásul én estin fogok majd érettségizni felnőttként, szóval autodidakta módon kell majd megoldanom a tanulást, illetve azokkal az emberekkel, akik leülnek velem tanulni, segíteni nekem.
Biológiából is le szeretnék majd érettségizni.
Az emelt szinten lehet bevállalnám idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!