Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Jelentkeztem egy középiskolába...

Jelentkeztem egy középiskolába ami 6 éves és egy gyakorló ápoló szakmára mennék,de idő közben egyre jobban húz maga fele az orvosi,hülyeség lenne ha maradék ápoló szakmára vagy menjek át gimnáziumba?

Figyelt kérdés
folyamatosan ezen kattogok hogy most mit kéne csinálnom

2023. aug. 17. 01:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Vegyész.

Nyilván mondták, de azt nem gondoltam, hogy egyedül fogok megdögleni. Meg más amikor a saját bőrödön tapasztalod.

A mai világban teljesen hülyeség értelmiségi szakmára menni. Nincsenek megbecsülve ezek a szakmák. El kell menni villanyszerelőnek, burkolónak, kőművesnek. Hülyére keresheted velük magadat már egészen fiatalon.

2023. aug. 19. 23:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha válság jön akkor akkor az orvosoknak sokkal inkább biztosabb lesz a helyük mint a kőműveseknek, ácsoknak, burkolóknak.
2023. aug. 20. 03:30
 13/15 anonim ***** válasza:
Most is válság van. Szakemberből pedig extrémen nagy hiány van, mert mindenkinek büdös a fizikai munka.
2023. aug. 20. 09:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Ápolóként nem lesz álom fizetésed, viszont sokkal könyebb mint egy orvosi egyetem. Ha ápoló pályában gondolkosz, én mindenképpen elkezdenék németül tanulni és Ausztriában helyezkednék el, ahol megfizetnek normálisan. Az egyetlen pozitívum, hogy mindig lesz munkád, gyakorlatilag akkora hiány van hogy mindenhova felvesznek, lassan több orvos lesz mint ápoló.
2023. aug. 25. 00:11
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy egy egészségügyi technikumban milyen óraterv is van pontosan, de azt tudom, hogy sokkal kevésbé van biológia és kémia/fizika. Persze, van egy rakat szaktantárgy, de azok sokkal inkább gyakorlatorientáltak, és csak kifejezetten az egészségügyi ellátásra fókuszálnak, és ezek így a két emeltre NEM készítenek fel, főleg nem a kémiára/fizikára.

Kérdező, ha nem is mész át gimibe, önszorgalomból tanulj a két emeltre. Ha szeretnéd, írj privit, szívesen segítek!:)

2023. szept. 6. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!