Jelentkeztem egy középiskolába ami 6 éves és egy gyakorló ápoló szakmára mennék,de idő közben egyre jobban húz maga fele az orvosi,hülyeség lenne ha maradék ápoló szakmára vagy menjek át gimnáziumba?
Vegyész.
Nyilván mondták, de azt nem gondoltam, hogy egyedül fogok megdögleni. Meg más amikor a saját bőrödön tapasztalod.
A mai világban teljesen hülyeség értelmiségi szakmára menni. Nincsenek megbecsülve ezek a szakmák. El kell menni villanyszerelőnek, burkolónak, kőművesnek. Hülyére keresheted velük magadat már egészen fiatalon.
Nem tudom, hogy egy egészségügyi technikumban milyen óraterv is van pontosan, de azt tudom, hogy sokkal kevésbé van biológia és kémia/fizika. Persze, van egy rakat szaktantárgy, de azok sokkal inkább gyakorlatorientáltak, és csak kifejezetten az egészségügyi ellátásra fókuszálnak, és ezek így a két emeltre NEM készítenek fel, főleg nem a kémiára/fizikára.
Kérdező, ha nem is mész át gimibe, önszorgalomból tanulj a két emeltre. Ha szeretnéd, írj privit, szívesen segítek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!