✖️Ezt az alapozót ajánlanátok?
Igen határozattan hasznos lehet. Esetleg lehet, hogy valahol majd valaminek a kapcsán ezt is figyelembe veszik, de ha mást nem tapasztalt szerzésnek mindenféleképpen.
Egy ilyen dolog azt is jelenti, hogy komolyan veszed a tanulást, ami előnyt jelent és lehet, hogy későbbiekben hasznát is fogod valamilyen szinten.
Ez az alapozó idén indul először, szóval nem hiszem, hogy tőlünk sok segítséget kapnál, szerintem egyszerűbb ha írsz az egyetemnek ezzel kapcsolatosan, így a plusz pontokra is rá tudsz kérdezni ha nem egyértelmű, bár egyébként ezt is meg tudod nézni az egyetem által kiadott táblázatban, itt a 2.4.-es bekezdésnél van a link, de ajánlom, hogy olvasd el az egészet [link]
Nem tudom mennyi plusz pontot kapsz rá, de ha nem túl sokat én nem mennék rá, csak az érettségire koncentrálnék.
Amit helyette viszont ajánlok az SZTE Junior Akadémia felkészítői, ahogy láttam árban kedvezőbb és az összes ismerősöm meg volt vele elégedve (bár mi biosz, töri, angol tárgyakból voltunk). Erre is jár szerintem valamennyi plusz pont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!