Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mikor fog változni a tanárok...

Mikor fog változni a tanárok helyzete Magyarországon?

Figyelt kérdés
Már régóta megvan az az elképzelésem, hogy tanár szeretnék lenni, de ha még pár év múlva is ilyen rossz lesz a helyzet biztosan le kell mondjak róla. Egyáltalán változni fog?
2023. aug. 8. 07:15
 1/9 anonim ***** válasza:
77%

Egyelőre ennek nem látom esélyét. Addig, amíg teljesen össze nem dől a közoktatás, addig a nagy ember nem fogja javítani a tanárok helyzetét. Ez neki pont így jó.

A még dolgozó tanárok elviszik a hátukon ezt a romhalmazt, így nem dől össze teljesen.

Kormányváltásnak meg esélye sincs meg.

Sajnálom, hogy nem tudlak lelkesíteni. Szívesen tenném, én is tanár voltam.

2023. aug. 8. 07:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem soha nem lesz olyan a tanárok fizetése, hogy megérje választani ezt a szakmát. Bár, tévedjek nagyot és minden tanár kapjon olyan bért amiből meg lehet élni!
2023. aug. 8. 07:56
 3/9 anonim válasza:
14%
Ahogy az utcán nézem a kezük munkáját ennyit sem adnék nekik
2023. aug. 8. 08:28
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
Aki haszontalannak ítéli meg a válaszomat (#1), akkor miért nem írja meg, hogy mikor és milyen változás várható?
2023. aug. 8. 08:28
 5/9 anonim ***** válasza:
41%

Okos válasz. Jó tanáraid lehettek. De pénzt nem adnál nekik. Lelked rajta.

2023. aug. 8. 08:31
 6/9 anonim válasza:
0%
4-ód ratyi pártoló vagy fogadjunk elmés válaszod ezt mutatja
2023. aug. 8. 09:07
 7/9 anonim ***** válasza:
95%

Ezt nem értem. De lehet, hogy velem van a baj.

2023. aug. 8. 09:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg is változik. Rossz irányba. :D

A közoktatás egy süllyedő hajó. Nem lehet már megmenteni, csak megvárni, amíg összeomlik és utána egy újat felépíteni az alapoktól kezdve, tanulva a hibáinkból.

2023. aug. 8. 12:57
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát kérdező, szerintem ezzel sokan így voltak... köztük én is, hogy tanár szerettem volna lenni, nekem is le kellett mondanom róla ha bármi jövőképet is szeretnék magamnak. Ez van...

Azért meg felesleges tanárira menni, hogy majd amire te odaérsz változik a helyzet. Sokan így indultunk neki és azóta csak rosszabb lett.

2023. aug. 8. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!