Biológia érettségihez milyen könyvet ajánlanátok felkészülésre?
Sziasztok! Szeretnék pályát módosítani és ápolás betegellátás [szülésznő] Bsc szakra jelentkezni egyetemen.
2016-ban végeztem a gimnáziumban így a biológia tudásom kissé megkopott. Szeretnék belőle emelt érettségit tenni, vagy legalább a közepet megcsinálni.
Milyen könyveket ajánlanátok felkészülésre? Gondoltam a mozaikos könyvekre, csak nem tudom mennyit változott a követelmény azóta.
Köszi a segítséget.
Szorakoztato..
Nekem az egyetlen ami eszembe jutott errol a kommentol, az pont nem az okossag, de a hihetetlen primitivseg, fellengzo szavak es az amogott rejtozo jelentes az egyszeru, gondolom az a 96% inkabb 16% lett, legalabbis a feltekenyseg az teljesen lejott. Valamint nem tudom, hogy nem halottam meg arrol a tenyrol, hogy csak azert mert valaki el tud vegezni egy egyetemet, meg mindig nem biztos hogy valaha dolgozni is fog tudni benne. Emberek mellett nem alkalmaznak olyat, akinek az erzelmi intelligenciaja egyenlo a semmivel, helyette inkabb tiszta mereg.
Amugy en is a mozaikos tankkonyveket ajanlom 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!