274 pontal hova potfelveteliznetek? Kereskedelem es marketing van tevben ha nem tetszik akkor a mestert azt mar mas fajta szakon is vegezhetem. Ha szivesen lennek ado szakerto akkor erdemes erre a szakra menni vagy eleg egy tanfolyam is?
Kereskedelem es marketing van tevben ha nem tetszik akkor a mestert azt mar mas fajta szakon is vegezhetem. Igazabol az online marketing erdekel leginkabb de ahhoz nem tudom segitsege ez a szak, elviekben lehet belole mesterezni.
Ha szivesen lennek ado szakerto akkor erdemes erre a szakra menni vagy eleg egy tanfolyam is?
Köszönöm előre is
Online marketinghez ez a szak kapcsolódik a leginkább.
Ha adószakértő akarsz lenni a tanfolyam nem elég, kell felsőfokú végzettség is hozzá, előfeltétele, talán a tanácsadó amihez csak középfokút kérnek. Mehetsz ezzel is a szakértői tanfolyamra, de a pénzügy-számvitel szak hasznosabb lenne hozzá, viszont az jóval szárazabb, nehezebb tanulni.
Köszönöm azóta kiderült, hogy 300 pontom van (mivel arra a szakra amire jelentkeztem nem volt jo az angol)
Viszont nehezen döntök az óbudai es a metropolitan kozott talan meg szent Istvan de az nem biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!