Ha nem vettek fel egy pont híján egy képzésre, akkor pótfelvételin beadjam ugyanarra?
Èn úgy tudom a pótfelvètelin nem lehet kevesebb a ponthatár mint a rendesen.
Mèltányosságiról nem tudok infót, de èn nem erőltetnèm a helyedben. Máshova nem jelentkeztèl?
Húha. Sajnos ez egy nagyon nehéz kérdéskör.
Ha lenne öt pont különbség akkor egyértelműen lehetne mondani, hogy ne, de egy pontot ingázhat azért a pótfelvételi még jogon is.
Én amondó vagyok, hogy most ne anoním válaszokra hallgass hanem magadra. Ez tényleg nagy kérdés, és csak augusztus 26.-án kerül ki, hogy mit kellett volna csinálnod.
Inkább gondold át: ha vidéki egyetemre adod be a jelentkezést ahol fix, hogy felvesznek boldog tudsz lenni? Vagy örökké hasonlítgatnád magad a károlisokkal?
Tudod finanszírozni a szállást-kollégiumot?
Vagy ha újra beadod a károlira és nem vesznek fel... akkor mit kezdessz a maradék egy évbe?
4, lefelé nem tud ingázni...
Kérdező, nem lehet alacsonyabb, mint az általános eljárásban, méltányosság nincs.
"Ha lenne öt pont különbség akkor egyértelműen lehetne mondani, hogy ne, de egy pontot ingázhat azért a pótfelvételi még jogon is" - Max felfelé, ami határt húztak az általános felvételin az alá nem mehet a pót, szóval 382 ponton vagy felette lesz a határ. Kérdező is írta hogy ezt tudja szóval nem is értem mi értelme lenne újra jelentkeznie most ide, ugyanúgy el lesz utasítva a kérelme.
Méltányosságit mire fel? Felvi gondolom jól számoltam a pontot, de persze bepróbálkozhatsz hátha, nincs vele mit veszteni.
Ha vidékre felvesznek akkor jelentkezz most oda, egy évet kibirsz ott koliban és jövőre jelentkezz újra, ha akkor felvesznek a vidéki egyetemen végzett tárgyaidat el tudod fogadtatni és második évtől folytathatod a KRE-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!