Milyen taktikával válasszak a pótfelvételin?
Figyelt kérdés
Nem indult a szak, ahová jelentkeztem. Mindenképpen be kell jutnom valahová. Amit szeretnék, annak az alapszakja indult, 280 ponttal, van esélyem, vagy sokan így gondolják, és sokan fognak oda menni?
amit nem értek, hogy a felvi.hu-n a szak, ami nem indult, most úgy látszik, hogy meg van hirdetve a pótfelvételire is. Vagy ott ez még nem látszik, csak automatikusan minden, ami eredetileg is hirdetve volt?
2023. júl. 27. 21:37
1/5 anonim válasza:
Nem értelek.
Bejutni akárhová?
Van ami érdekel?
2/5 anonim válasza:
Szerintem azért hirdetik meg pótfelvételin is, hátha most lesz elég jelentkező a szakinditashoz.
3/5 A kérdező kommentje:
persze, ahova jelentkeztem, az érdekel, azért jelentkeztem.
de más ok miatt most valahova be kell jutnom, ha oda nem lehet, akkor máshová. Ezért gondoltam az alapszakot. Csak ügyesen kell taktikázni, mivel csak egyet lehet megjelölni. ezért kérdeztem.
2023. júl. 27. 22:15
4/5 anonim válasza:
Meg kell nézni a tavalyi pótfelvételinél, hogy melyik ingult végül és melyik nem. Sajnos pótfelvételin csak 1-et lehet beírni, így kockázatost azt ami 1x már nem indult. A másikon nem valószínű, hogy felmegy a pont nagyon, így azt bizzosabb beírni.
5/5 anonim válasza:
Nem értem miért kell mindenképpen bejutnod egyetemre, főleg olyan szakra, amit talán nem is fogsz szeretni és csak a bejutást garantálja. Várhatsz keresztfélévre vagy akár jövőre is próbálkozhatsz, addig meg szerzel pontokat valami módon. Ez nem lóverseny, hogy mindent és azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!