31 évesen késő elmenni kereskedelem és marketing alapszakra?
Figyelt kérdés
Van már egy diplomám, de az szociális szféra. Most jelentkeznék majd kereskeelem és marketing alapszakra és az angol, illetve a német nyelvet is most kezdeném el tanulni. Félek attól, hogy túl későn vágnék bele, már kicsúsztam az időből ennyi idősen. Mi a véleményetek? Az Edutust illetve a Metut néztem ki.2023. júl. 27. 14:32
1/2 anonim válasza:
Sosem késő tanulni, ha elszánt vagy.
És multinál dolgozol.
2/2 anonim válasza:
Egyáltalán nem késő, sőt már dolgozhatsz is a szakmában már az egyetem alatt. Engem is úgy vettek fel a mostani helyemre, hogy még csak jártam az egyetemre (amit egyébként 46 évesen kezdtem el, ha ez számít valamit és 49 évesen végzek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!