Miért nem kaphattam felvételi értesítőt?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem egyetemre és ugyebár ma hírdették ki a ponthatárokat, viszont nem kaptam róla értesítőt... elméletileg emailben kellett volna, hogy megkapjam, de semmi. Pedig az egyetemektől mindig kaptam hírleveleket és hasonlókat.2023. júl. 26. 21:12
1/10 anonim válasza:
Valószínűleg nem te vagy az egyetlen, aki jelentkezett egyetemre...
Várj türelemmel.
2/10 anonim válasza:
HÁT,HA MA JÖTTEK KI, AKKOR NEM BIZTOS, HOGY ENNYI IDŐ ALATT KI TUDJÁKÁLLITANI/KIKÜLDENI MINDENKINEK.
ÉN ANNO MÉg sms-t is kaptam róla. Véletlenül benyomva maradt a caps lock, de most már bocsi,nem írom át újra.
3/10 anonim válasza:
Most már efelvire is be lehet lépni, szóval ott is megtudod nézni.
4/10 anonim válasza:
Én 20:03kor kaptam smst. Emailt nem.
5/10 anonim válasza:
Nekem is csak sms jött, mail még nem.
7/10 anonim válasza:
Nyugi, e-mailt én se kaptam. Telszámot meg nem adtam meg. A felvin meg lehet nézni, hogy hova vettek fel.
8/10 anonim válasza:
Az 5. válaszoló vagyok, nekem ma délután megérkezett mailben a felvételi határozat.
9/10 anonim válasza:
Melyik egyetemre vettek fel h ilyen hamar megjött?
10/10 anonim válasza:
9., az SZTE-re 🙂
De biztos a tiétek is megérkezik hamarosan, nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!