Mi a véleményetek a logisztikai mérnök MSc képzésről a Széchenyi István egyetemen Győrben?
Nagy dilemmában vagyok, mivel diplomaíráshoz közeledve gondolkodok, hogy merre tovább.
BME-n logisztikai mérnöki BSc-n vagyok, és az egyetemen lévő MSc-ről hallok hideget is meg meleget is... nem tudom mit gondoljak. ^^'
Kíváncsi lennék, hogy Győrben mi a szituáció és hogy mire koncentrálnak rá MSc-n, mivel nem sokmindent hallottam még felőle.
Itt van 3 szakirány. Raktározás, szállítmányozás és műszaki logisztika (nem indul :D). A 3 közül valószínűleg a raktározást választanám, azonban inkább az anyagok beszerzése és készletek, valamint a lean érdekelne. Nem feltétlen raktártervező szeretnék lenni :').
Hogy működik ez Győr cityben?
Illetve magára az egyetemre is kíváncsi lennék, hogy milyen minőségű az oktatás, milyenek a tanárok, tananyagok, maga az egyetem atmoszférája?
Nagyon megköszönném a válaszokat, nagyon sokat segítenének. ^^'
Általánosságban is elmondható a logisztikáról, hogy egy vicc. Ha ezt ötvözöd a Győri egyetem színvonalával, és a félhülye tanárokkal, abból sok jó nem sülhet ki.
Üdv, egy SZE hallgató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!