Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Radiográfiai asszisztensi...

Radiográfiai asszisztensi képzéshez melyik iskolát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Levelező képzésen tudnék csak részt venni.

2023. jún. 29. 14:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Orvosi diagnosztikai analitikus felsőoktatási szakképzés

én ezt ajánlom, vagy ugyanennek a BSC változatát, vagy előbb a FSZ-t aztán a BSC-t kreditelfogadással

2023. jún. 29. 14:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Az egyes intézmények kapcsán tudsz/tudnátok ajánlani? Többet is néztem. Gyakorlatilag minden esetben az tapasztalom, hogy nincs olyan iskola, ahol ne az lenne a jellemző, hogy X felületen az egekbe magasztalják, Y-on meg minden szemét, lehúzós, "ide ne gyere! Ne cseszd el az életed!"-féle trágyadombnak elhordják. :D
2023. jún. 29. 14:27
 3/7 anonim ***** válasza:

nem hiszem, hogy olyan nagy különbségek lennének az intézmények között, főleg amíg a szakképzésen ül az ember

azt érdemes választani, ami közel van

2023. jún. 29. 14:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Ebből a szempontból egész jól állok, Budapesten élek.
2023. jún. 29. 14:31
 5/7 anonim ***** válasza:

akkor semmelweis egyetem

mi a kérdés?

2023. jún. 29. 14:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!
2023. jún. 29. 14:50
 7/7 anonim ***** válasza:

kedves 1-es, lenne néhány kérdésem:

-esetleg tudod, hogy pontosan mi a különbség a radiográfiai asszisztens és az orvosi diagnosztikai analitikus radiográfia spec között? mármint hogy mennyivel többet tud az egyik a másiknál, milyen munkavégzés közti különbségek vannak stb.?

-kreditátvitel pontosan hogy működik a felnőttképzés és az egyetem között? mennyi időt lehet lefaragni az egyetemi képzésből egy felnőttképzéssel?

2023. okt. 15. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!