Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Vegyésztechnikus ingyenes...

Vegyésztechnikus ingyenes felnőttkepzes kereteben milyen?

Figyelt kérdés

Érdekelne azok véleménye, akik munka mellett elvegeztek ezt a képzést, ami 1 eves, ha jól tudom..

Ennyi idő alatt milyen tudásra tesz szert az ember, főleg ha teljesen kezdő e téren?

Meg lehet tanulni ilyen módon a kémiát?

2023. jún. 22. 12:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%
Kutatóként dolgozom és van phd-m kémia tudományokból.
2023. nov. 25. 21:08
 12/16 anonim ***** válasza:
#11 Gondoltam. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Mint a gyakorira írogatók 99%-a.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2023. nov. 25. 21:29
 13/16 anonim ***** válasza:

11-nek üzenem. Nem csak a technikusokkal van gond :D... Rendelkezem MSc fokozatú diplomával (most nem akarom leírni mivel) és a legtöbb szakmabeli buta mint a föld. Képtelen még egy adott munkafolyamatot is jól megtanulni. És persze engem oktatnak, hogy ők már 30-40 éve a szakmában vannak. Alapvető dolgokat nem tudnak megcsinálni. És ez tényleg fáj. 30 éve dolgoznak rosszul :D.

De akár felhozhatnám a takarítási munkát is. 2-3 év volt mire találtunk egy takarítónőt aki elvégezte tisztességesen a munkát (iroda takarítás, WC, konyha takarítása stb). Tényleg szégyen :/.

2023. dec. 10. 23:12
 14/16 anonim ***** válasza:

#13 El ne hidd már amiket írkál..persze, kutató meg laborvezető, HR-es, vezérigazgató

minden egyben. 🤣Én meg a NASA-nál vagyok űrhajós csak most épp unatkozom és a gyakorit olvasgatom.🤣🤣🤣🤣🤣

2023. dec. 11. 11:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Facebookot is olvasnak diplomások :D ...
2023. dec. 11. 16:08
 16/16 anonim ***** válasza:
én miskolcon végeztem mint vegyész... de 5. osztálytól felvoltam mentve matekból... azt se tudom mennyi 5+7 de a semmire átengedtek még vizsgán is <3 ez magyarország és igy a jó..
ápr. 10. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!