Vegyésztechnikus ingyenes felnőttkepzes kereteben milyen?
Érdekelne azok véleménye, akik munka mellett elvegeztek ezt a képzést, ami 1 eves, ha jól tudom..
Ennyi idő alatt milyen tudásra tesz szert az ember, főleg ha teljesen kezdő e téren?
Meg lehet tanulni ilyen módon a kémiát?
11-nek üzenem. Nem csak a technikusokkal van gond :D... Rendelkezem MSc fokozatú diplomával (most nem akarom leírni mivel) és a legtöbb szakmabeli buta mint a föld. Képtelen még egy adott munkafolyamatot is jól megtanulni. És persze engem oktatnak, hogy ők már 30-40 éve a szakmában vannak. Alapvető dolgokat nem tudnak megcsinálni. És ez tényleg fáj. 30 éve dolgoznak rosszul :D.
De akár felhozhatnám a takarítási munkát is. 2-3 év volt mire találtunk egy takarítónőt aki elvégezte tisztességesen a munkát (iroda takarítás, WC, konyha takarítása stb). Tényleg szégyen :/.
#13 El ne hidd már amiket írkál..persze, kutató meg laborvezető, HR-es, vezérigazgató
minden egyben. 🤣Én meg a NASA-nál vagyok űrhajós csak most épp unatkozom és a gyakorit olvasgatom.🤣🤣🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!