Érettségit hogyan lehet javítani?
Figyelt kérdés
Meglett, de nem túl fényes szó ami szó!2023. jún. 22. 11:26
2/9 anonim válasza:
Csak azokat a tárgyakat van értelme javítani, amik a kinézett szakra követelmények. Sajnos bizonyítványt csak egyszer kaphat az ember és abban örökre azok az eredmények maradnak amiket most szereztél.
Amúgy mostantól kezdve bármikor és bármiből mehetsz érettségizni (vizsgadíj ellenében). Egy választott középiskolában vagy a kormányhivatalon keresztül tudsz jelentkezni a megadott időszakban (oktatási hivatal oldalát érdemes figyelni).
3/9 A kérdező kommentje:
Ha ugyanaz marad a biziben "örökre", akkor mivel igazolom azt, hogy javíítottam? Köszi am a válaszokat
2023. jún. 22. 19:02
4/9 anonim válasza:
Egy tanúsítványt kapsz az új eredményről, amit érdemes a bizonyítvány hátuljába rakni (van ott egy erre kialakított hely).
5/9 A kérdező kommentje:
Oh értem. És azt ugyanúgy elfogadják, pl egy felsőoktatási intézményben, mint ha az a "normál" biziben szerepelne?
2023. jún. 22. 21:09
6/9 anonim válasza:
Igen. Egyedül a tanulmányi pontokhoz nem számítható be felvételinél.
7/9 A kérdező kommentje:
Nekem érettségi jegy, plussz intézményi pontok lennének a mérvadók. Azt remélem akkor ugyanúgy beszámítják?
2023. jún. 23. 01:27
8/9 anonim válasza:
Igen, akkor számít, mert olyankor az érettségi pontokat duplázod.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2023. jún. 23. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!