Mennyire lehet gáz 28 évesen elkezdeni egy villamos vagy egy gépész mérnöki egyetemet nappalin/levelezőin?
Szerintem tiszteletre méltó!
Minden elismerésem !
Csak annyira gáz, amennyire te annak érzed. Egyetemre tanulni megy az ember, mert szeretne azzal foglalkozni amit tanul. Ha valaki 30 évesen jön rá, hogy villanymérnök akar lenni, akkor 30 évesen jön rá. Nincsen ezzel semmi baj.
Nekem volt szaktársam nappalin, aki 29 évesen kezdte és simán elvégezte ő is. Probléma nélkül el tudott helyezkedni, voltak barátai, stb.
Hosszútávban gondolkodj mindig. Ha 32 évesen elvégzed, még akkor is 33 éved van a szakmában dolgozni mire nyugger leszel.
Ja, érdemes esetleg gondolkodnod a duális képzésben. ÓE-KVK-n tudom, hogy pörög az is. Ha felvesznek a céghez is, akkor már első félévtől kezdve van munkahelyed is, fizetést is kapsz. Részletekért utána kell járni a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!