Milyen munka lehet való nekem, ha sokszor belemerülök a részletekbe?

Figyelt kérdés

Sok dolognál olyan apróságba merülök el ami másoknak fel se tűnik vagy nem érdekli őket, vagy irtó kevés hányada foglalkozik vele.

Kezdve különböző szoftverek hibái, filmek rejtett utalásai, vagy akár a legrandomabb hétköznapi dolgok. Inkább a háttérre figyelek mint a "lényegre". Szeretek elemezni embereket is.

Folyamatosan próbálom megérteni a személyiségüket és azok felépítését, az ő világukat, motivációkat. Inkább visszahúzódó személy vagyok, de képes vagyok nyitott is lenni ha szükséges.

2023. jún. 15. 00:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Menj el SOC Analystnak vagy Logelemzőnek
2023. jún. 15. 00:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Makrogazdasági elemző
2023. jún. 15. 04:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kontroller. Hasonló beállítottságú vagyok és én ebben a munkakörben dolgozok. Főleg bázis-tény vagy bázis-terv-tény elemzésnél el lehet merülni a részletekben. Viszont azt hozzá kell tenni, hogy általában ezek monoton dolgok tudnak lenni.
2023. jún. 15. 08:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is a kontrollingot akartam javasolni, már ha érdekel a gazdasági vonal.

Hazai viszonylatban elég jól fizet meg multin belül érdekes ahol többféle kontroller pozit ki lehet próbálni, nem gond ha visszahúzódó vagy ha néha rá tudsz csapni az asztalra. Sajnos időnként muszáj mert sok adat vagy infó más területtől jön és ha nem válaszolnak időben, hiányos amit adnak, nincs megfelelően alátámasztva stb. akkor könnyű megcsúszni a határidős melókkal, fel kell tudni határozottan lépni ilyenkor. Időnként tényleg monoton, de elég stresszes is tud lenni pl a budget tervezés időszaka de kell néha a kihívás. :)

2023. jún. 15. 08:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Bármilyen analitikus vagy pepecselős munkakör
2023. jún. 15. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!