Max pontos szóbeli?
Figyelt kérdés
Ha csak 2-2,5 oldalasak a tételeim de benne van minden, lehet max pontos a szóbeli? Emellett elég magolós vagyok, szóval ha mindent elmondok de látszik, hogy csak magoltam, akkor már biztos hogy nem lesz max pontos?2023. jún. 12. 11:04
1/3 anonim válasza:
Nekem volt két maxos szóbelim is (angol és töri). De sajnos azt kell mondanom, a tanártól függ leginkább. Ha nyomi a tanár, úgyis lehúz valamennyivel, bármennyire hibátlan a szóbelid, ha jófej, akkor pedig nem kekeckedik, hanem megadja azt, ami jàr.
2/3 A kérdező kommentje:
Koszii! Megkerdezhetem, milyen hosszuak voltak a teteleid, kb hany percig beszeltel, es kitoltotted e a 15 percet? Valamint hogy mennyit tanultal pl a tori szobelire?
2023. jún. 13. 00:38
3/3 anonim válasza:
Nekem minden szóbelim maxos lett, és nem töltöttem ki teljesen az időt, a végén még feltettek pár kérdést és ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!