Emelt kémia érettségin ha elvégzendő kísérletet húzok, akkor mindenképp fel kell venni a védőszemüveget?
Szemüveges vagyok, anélkül az orrom hegyéig se látok és kontaktlencsét nem használok. Az órákon a tanár mindig megengedte, hogy végőszemüveg nélkül dolgozzak, mert a kettő együtt baromi kényelmetlen és zavaró is. Vizsgán szemüvegeseknek is kötelező felvenni a védőszemüveget?
Illetve mi van akkor ha az általuk biztosított köpeny nem jó rám? (Saját köpenyem nincs.)
Sztem fel kell venned.
Az óra más, de egy vizsgán teljesen szabályosan kell mindent végezni, nem akarnák vállalni a felelősséget, ha véletlenül a szemüveg mögé fröccsenne vmi. De neked is jobb, mert végi a szemüvegedet is.
Arra a kis időre ki lehet azt bírni, hogy nem kényelmes.
A köpenynek sem kell tökéletesnek lennie, kicsit nagy lesz rád, aztán ennyi, mi van akkor?
"A köpenynek sem kell tökéletesnek lennie, kicsit nagy lesz rád, aztán ennyi, mi van akkor?"
Attól félek, hogy kicsi lesz rám, elég nagy darab vagyok..
Inkább nagyobb méretet szoktak tartani ott, pont emiatt, hogy a biztosra menjenek.
Az a kisebbik baj, ha túl nagy.
Apróságokon aggódsz.
:D
Örülök, hogy minden jól ment.
A fiam a gumikesztyűvel volt bajban, mert annyira izzada a hatalmas tenyere, hogy arra jincs az a gumikesztyű, ami rámenne.
De ő is megúszta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!