Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Bukásra állok matekból és...

Bukásra állok matekból és azon gondolkozok hogy lehet nem is akarnék ebbe a suliba maradni ha megbukok.Egészségügyben vagyok (9.o.)és ha most kelleni sulit választanom akkor két tannyelvű gimibe mennék de nem tudom hogy átvennének,van rá esély ?

Figyelt kérdés

azért nem tudom hogy átvennének e mivel 8.osztalyig németet tanultam és csak most szeptembertől kezdtem el angolt tanulni de ötös vagyok

Szerintetek átvennének ?

2023. jún. 2. 16:09
 1/4 MDaniel98 ***** válasza:
100%
Ezt a szüleidnek kell tudnia, de én nem ajánlom, hogy csak a matek miatt válts sulit, ugyanis az mindenhol van és az anyag ugyanaz, csak a számonkérés mélysége lehet változó, de ez 100%-ban a tnár hozzáállásán is múlik.
2023. jún. 2. 17:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az még nem jutott eszébe a kérdezőnek, hogy tanuljon? És a kövezés előtt menjünk végig egy pár gondolaton.

1, Próbáltál már segítséget kérni a tanártól? A saját tanári környezetemben nincs olyan, akinek ha illedelmesen kéred a segítségét (pl órák utáni külön foglalkozás/fejlesztés), akkor ne segítene. Ha nem érted amit magyaráz, akkor kérdd meg szépen, hogy szánjon rád egy kis időt és mondja el érthetőbben, gyakorlatiasabban, vagy ahogy neked sikerülni fog a megértés. Pontosan azzal menj oda, amit nem értesz és ne várd el, hogy újra elmondja az órát, mert abból már egyébként sem értettél semmit.

2, Ha mégsem segít a tanárod, akkor szóba jött már magántanár felkeresése? Előfordulhat nagyon ritkán, hogy a tanár és diák stílusa annyira különbözik, hogy nem tudnak szót érteni. Ilyenkor célszerű egy másik tanárt keresni, más oktatói stílussal és visszatérni az 1. lépésre.

3, Tegyük fel, hogy magántanár keresése sikertelen volt (pl. anyagi okok miatt). Az interneten végtelen mennyiségű oktató anyag található. Egyetlen próbálkozás sem volt sikeres?

2023. jún. 2. 17:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem fognak átvenni, már a matek bukás miatt sem.
2023. jún. 2. 20:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Egészségügyi technikumba jársz. Ami nincs egy szinten egy kéttannyelvű gimivel. Bukott tanulót csak a legalja gimik vesznek át.
2023. jún. 2. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!