Akinek kettes lett a szakdolgozata, milyen volt a védés / államvizsga?
Sajna munka mellett totál rosszul lőttem be az időmet és 4 napom maradt megcsinálni a szakdolgozatomat nyilván ez elég kevés idő, és én is éreztem, hogy nem lett a legjobb. A bírálatban fel lettek sorolva a gyenge pontok, az absztarktot pl totál elfelejtettem mert másik fájlban volt benne ill. a forrásoknál az online cikkek megtekintési ideje. Meg a módszertan volt még és az összehasonlítás ami gyenge lábakon állt. A végén viszont az utolsó mondat az volt, hogy védhető ezért kettes.
Az lenne a kérdésem mennyire számítsak arra, h megleszek szopatva? Gondolom nagyon ill. van-e értelme bepótolni az absztraktot és a forrásokat kiegészíteni?
Köszi szépen ment az up.
Azt azért hozzá kell tenni a h a konzulensem kb semmit sem segített és a végén el sem olvasta mielőtt leadtam mondván nincs erre ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!