Hi! Kíváncsi lennék a véleményedre (véleményetekre),hogy mit gondoltok,vagy hogyan tovább! Rájöttem hogy én orvos akarok lenni,de viszont a jegyem 9.-Ben nem jók,nagyrészt hármas és van benne kettesek, általánosban 4-5 voltam mindenből többi lent ?
Kicsit rosszul tudják a válaszolók, ugyanis nem a 11. és 12.-es jegyeket nézik, hanem az adott tárgy UTOLSÓ KÉT ÉVBEN SZERZETT jegyeit. Ez főként a nyelvi előkészítősökre igaz, akik 13.-ban érettségiznek, valamint azokban a szakmát adó iskolákban végzőkre, ahol 3+2-es rendszer van (3 év szakma, 2 év érettségi). De vannak olyan tárgyak, amiket nem tanítanak végig, ilyen például a fizika, amit 11.-ben tanítanak utoljára, tehát a fizika esetén a 10.-es és a 11.-es év végi jegyet nézik. Valamint a biológiát sem tanítják 12.-ben sok helyen, az viszont eléggé kell az orvosihoz. De alapvetően a legtöbb "fontos" tárgyat tanítják 12.-ben is, emiatt nem teljesen rossz, amit írtak.
A 9. egyébként általában rosszabbul sikerül mindenkinek az általánoshoz képest; új iskolát, új követelményeket kell megszokni, és ez a teljesítmény rovására megy, szóval emiatt ne aggódj.
Sziasztok,köszönöm a válaszotokat,jövőre jegyek szempontjából összeszedem magam ha van esély,tényleg sokat számít,buta vagyok, hogy most jöttem rá.
#5 EZT hogy értsem? Tényleg vannak ilyen tanárok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!