A kínai nyelv és kultúra bármilyen szakpáral vagy a keleti nyelvek és kultúra Kínai szakhoz kell tudjak kínaiul a felvételihez vagy az egyetemen tanítanak meg?
Figyelt kérdés
Jelenleg fél éve tanulok kínaiul, ami azért nem olyan sok idő és úgy tudom, hogy a keleti nyelvekhez ez nem szükséges, azonba ha pl anglisztikára vagy angol tanárnak készülnék akkor oda követelmény a már korábban megszerzett tudás.2023. máj. 28. 21:43
1/3 anonim válasza:
az ilyen kozoktatasban nem tanitott nyelveknel (kinai, japan, skandinav nyelvek, stb) nem varjak el hogy legyen elosimereted, de persze nem hatrany ha van. az egyetemen viszont loleptekben megy majd a nyelvtanulas, hiszen igazabol nem az a lenyege a szaknak hogy megtanuld a nyelvet hanem hogy hasznald.
source: ket ismerosom ment ilyen "egzotikus" nyelvszakra, egyik japan, masik norveg
2/3 A kérdező kommentje:
Igen értem, gondoltam, hogy az egyetem mellett külön kell nyelv tanárhoz járjak. Köszönöm a válaszod.
2023. máj. 28. 22:25
3/3 anonim válasza:
Minden egyes tanár, vagy "hivatalos" tanítási időn kívűli tevékenység a hasznodra válok, tehát ne hanyagold a tanulást. Főként a kínait ne. Azonban a magántanárt, avagy a hivatalos intézményt szerintem nem lehet hanyagolni, hiszen a valódi és hibamentes tudást ők fogják átadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!