Ki mit gondol a 2024-es érettségi rendszerről és felvételiről?
Figyelt kérdés
Őszintén szólva én kicsit rettegek tőle,főleg a pontszámítástól. Többletpont már nem lesz csak a szakokból szerzett megadott pontokból lehet összegyűjteni azt a 100pontot,ami leginkább versenyek. A középszintűeim 60-70%között sikerültek,biosz kémia emeltet szeretnék leginkább 60%föle,de ahogy számolgattam ezzel a rendszerrel kevesebb pontom lenne,mint a mostanival,hiszen nem jártam versenyekre. Ezáltal a bekerülési esélyemre is kevesebb esély van?2023. máj. 19. 02:53
11/11 anonim válasza:
Ha értelmesen töltöd el azt a 2 évet (pl. újra érettségizel, nyelvet tanulsz, jogsit csinálsz, dolgozol stb.) akkor semmi gond. Egyetemre bárki mehet, nem csak 18 évesek szoktak elsőévesek lenni, nem te lennél az egyetlen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!